Klarvaken

101007-111
Bilden lånad här

Just nu känner jag mig inte lika klarvaken som klockan ett i natt… Bara så att ni vet. Jag ska försöka att utföra mina morgonsysslor i alla fall. Jag är påklädd och har ringt ett samtal, kollat mejl och pussat på katten. Nu ska jag intaga min frukost, av kaffe och ett par knäckemackor och lite jogert – så stavas det inte nej, men så låter det. 🙂

Har lite att styra med idag för Emmadottern kommer med man o barn och jag ska bjussa på middag. Hoppas alla kommer, man vet ju aldrig med ungar nu vad de vill hitta på i stället. Men mat måste ju ändå alla ha… Har funderingar på att bjuda ut på lokal i stället för att fixa hemma, men har inte bestämt mig än. Nej det får nog bli hemma så blir det lugn och ro med barnen som kan springa omkring på gården. Ja jag tänker väl mest på den yngsta då.

Anmaja

5 comments
 1. Nä nu får det vara nog…skrev och skrev och skrev och det kommer inte med. Bara något om att denna sidan inte gäller ….ger upp (i alla för stunden)
  /eM

 2. Hmmar… tror jag är portad från denna sidan för att jag kommenterar så mycket….hhh. Hade skrivit fyndigt och bra kommentar (somvanligtjuhihihi) men det är bara BORTA. Du hade kunnat ringa mig inatt för jag var också vaken. Vi hade kunnat lösa en del av världsproblemen då i full månes glans. Så nu blir det inte mer idag… förrän jag vet varför det blir så fel. Hej fr eM

 3. Monika – Ett gott råd är att ta en kopia innan Du klickar på Skicka! Ja, jag vet att man glömmer det, men det är det enda råd jag har. Vet inte varför det är så segt ibland…? Får ta upp det med Jonasson! Nu funderar jag på att åka med på uppvisningssvingen! Jag ringer Dej nu!
  A

 4. Exakt två timmar efte Ditt inlägg Monika – det kallar jag för precition. 🙂 😉
  A

 5. …konstig stavning? Precition? Ser väldigt fel ut, men hinner inte kolla nu…
  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.