Onsdagstema

Nej jag har inget onsdagstema… Jag ska bara gå ut med katten nu.

Nu har jag kommit tillbaka och varit inne en stund fast jag borde vara ute lite till när det är så härligt väder. är det sommar det heter nu, denna årstid? Ja jag trodde väl det. Förresten ska jag cykla ut till Lindsdal snart och det blir väl bra i solen. Jag ska dit och ”göra upp”med exets fru. Hon och exet ska dessutom bjuda på middag och det kommer att kännas konstigt då inga av barnen kommer att vara med. Jag har inte varit där på åratal, vi träffas ju mest bara hos Emma när det är födelsedagar där. Ja det blir lite underligt, men livet behöver inte vara förutsägbart och utspikat.

Håller på med inbjudningar för surströmmingen nu och har ringt vissa, ska skicka/cykla runt med ett par kuvert och så har jag mejlat. Låter som om jag bjudit in ett helt regemente, men så är det inte. Förra året var vi sju och året innan orkade jag inte köra igång det. Men det brukar nog röra sig om mellan fem-sex och upp till tio-tolv som mest, så vi får väl se hur det blir i år. Kul ska det bli och gott!

Anmaja

6 comments
 1. Hej igen. Ja nu är du inte hemma. Kattkraken får vara själv, men om så Lusse vill får han gärna svara på min kommentar. Eller vill han passa på att vila när matte inte är hemma. Han kan ju pott-träna i den nya under tiden…
  Va inget tema att prata om??? Föreslår temat ”ÄR suduko fördummande eller ej” Vill gärna ha svar på det.
  Hej hej f M

 2. Monika – Om Du visste vad han vilar och har det lugnt när jag är borta och inte petar på honom hela tiden! Fast jag vet att han mest sitter i hallen och bara väääntaaar… Suduko – har inga svar på detta, men ska fundera… 😉
  A

 3. Ja DET kan du fundera på ett tag………*L* Vet att han sitter och väntar??? Har du kameraövervakninga på honom ….hihi. Ska först kolla på You think you can dance? och sedan natt natti fr M

 4. Monika – Jag funderar på att sätta in övervakningskameror. Det vore väl bra för mig att veta vad han sysslar med när jag är borta. Sen kopplar jag dem till mobilen så kan jag ha 100 procents koll. Jag har funderat färdigt om Suduko nu och jag har kommit fram till att det inte är fördummande och inte heller fördömmande, men heller inte motsatsen. Jag tror att det just är ingenting… 😉 🙂 Jo ett tidsfördriv möjligtvis.
  A

 5. God morgon
  Ja det var ju uttömmande svar ….*L* Hur får du in dina smileys. Vill också kunna lägga in ”sådan där”
  Blev inget strandväder idag……hmmmar men kanske en tur till Ikea, funderar på detta. Har fortfarande inte riktigt vant mig vid att det finns på 14 min cykeltur hemmifrån mitt. Ha en god dag på dig och även Lussebullen……vi höres /M

 6. God morgon
  Ja det var ju uttömmande svar ….*L* Hur får du in dina smileys. Vill också kunna lägga in ”sådan där”
  Blev inget strandväder idag……hmmmar men kanske en tur till Ikea, funderar på detta. Har fortfarande inte riktigt vant mig vid att det finns på 14 min cykeltur hemmifrån mitt. Ha en god dag på dig och även Lussebullen……vi höres /eM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.