Tisdagstema


Modigt att våga visa hur stökigt jag har?

Nytt i min meny här till höger är ”Tisdagstema”. Tyckte det var kul och har hängt på från idag… Visar dock bilderna här i min lilla extrablogg hos Aftonbladet som jag egentligen bara har för att lägga in foton och kopiera hit. Så slipper jag plocka in mer foton här ”bakom”alltså som ni inte ser, bara jag. *L*

Veckans tema är ”STöKIGT”och det är inte svårt för mig att visa en bild på det. Jag valde att inte ens lyfta på rumpan utan ta ett klick rakt fram här där jag just nu befinner mig. Det är bara bra saker som jag behöver, men det ligger i lite oordning om jag säger så och det behöver jag ju inte ens säga för det syns ju…

Det är min mP3, en extrakamera, läsglas, sax, klocka, tandtråd, minneskort, kloklippare till Lussekatt, USB-minne, fickspegel, visitkort, pennor, papper, en stämpel med mitt namn-adresser-tfn-nr, kamerakabel och USB-kabel direkt ner i burken, kom-ihåg-lappar med bla länkar till sidor jag tänkt kolla nån gång… Mobilen ligger på laddning så den kom inte med. Och så är det lite onödigt som inte borde vara där. *L*

Anmaja

6 comments
 1. Se där ja, kommer ihåg att fick låna en bok av dej som hette ”rensa i röran” och att jag har lämnat tillbaka den…
  Kram
  marita

 2. Hihi, så där kan det se ut hos mig också!

 3. Ha, ha Marita, nu tror jag Du var lite rolig! He, he… 😉 😉 Ja jisses, det måste vara dags att läsa den igen. Men jag har faktiskt börjat rensa lite och har ränkt sälja grejer på Tradera, bara lite smått till en början och se hur det går.
  Anna

 4. Sara – tack för att Du kikade in här. Jag såg inte att Din kommentar låg och väntade på godkännande men nu är den på plats! Visst är det konstigt hur lättledd man är som tar foto på sin röra… Men jag skäms inte, det finns ju de som har det värre kan jag se när jag kollade runt. 😉
  Anmaja

 5. Hej AnMaJa
  Ääää jag tycker att det inte ser så farligt ut. För hur ska man kunna göra i ordning om det inte är oordning. Så trist att aldrig se någon skillnad på om man städa undan eller inte. Det är ju själva grejen med att röja runt och se hur fint det blir eller hur? Säger som min son ”Visst har jag ordning, Allt läggs överst” När jag röjt av lite känner jag mig så nöjd så även om det bara är diskbänken. Det är resultatet som räknas…..
  Nu är det snart träning igen………vi höres.

 6. Monika – Du e snäll Du som inte tycker att det är så farligt… Det är som Du säger trevligt att städa när det verkligen behövs! 🙂 Hoppas det var bra på träningen? Jag var borta mellan 16 o 21:30 så det fanns ingen lucka ledigt att smita dit.
  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.