Från andra sidan


Foto från andra sidan sundet

Har varit på öland med Annika idag och det var både roligt och fint. En inte så varm dag, men mycket sol trots de vita molnen på fotot. Kalmar anas i horisonten, kanske var det sämra väder på fastlandet idag. Vi åkte och tittade på en utställning i Segerstad bland annat. J.A.G.S. träskulpturer från början av förra seklet. De var inte vackra men intressanta om jag säger så. *L* Titta gärna på hemsidan. Sen åkte vi till Eksgården och skulle äta. Vi satte oss i den härliga trädgården och fick menyn. Men vi tyckte det var för dyrt så vi pös vidare och hamnade i KalmarMing Palace, kinarestaurang och åt jättegott, men servicen var usel. Det förvånade mig för det brukar vara väldigt trevligt där. Jag funderade på om servitören hade PMS för han var så otrevlig… 😉 Men sannolikheten är väl minimal att det var så.

I kväll blev det lite dans i hamnen och det behövdes för att få upp värmen efter att ha suttit ute och festkommitté:at en timme. Där fixade jag ett nytt ord, men det kanske inte ska vara kolon? Shit the same… eller hur man säger. Ska gnälla lite också efter denna första dag i andra semesterveckan – jag hade så dj*vla ont i ryggen och stannade bara en timma i hamnen. Synd för som vanligt var det bra danser och musik. Sånt e livet och nu sitter jag här och mår ganska bra, men det borde faktiskt vara läggdags även om jag är ledig i morgon (läs idag).

Anmaja

3 comments
  1. *sur* – ingen kommentar. Kanske har ingen läst? Ingen sett mina fina foton från vattnet i Kalmarsund? Okej, okej, jag skriver ju inte för ER – jag skriver för MIG och nu vet ni inte vad ni har missat!! Dessutom en massa länkar till alla möjliga ställen som jag lagt in i texten!
    Ja ja…

  2. Hej Anna …inte sura, jag hann ju bara inte. Gillade att klicka runt på länkarna….hihihi. Man blir ju lite nyfiken på vad man ska hitta, vet ju aldrig vad du petat in. Du är ju rätt så underfundig ju. Dina bilder är bara så njutbara, känner bara lugnet när jag ser dem. Jag gillar ju att titta på vatte…ute alltså. Den med bryggan liknar ju Kalmarsundsparken bara så.
    Hej från M

  3. MONIKA!! Så glad jag blir att Du sett mina länkar och kan läsa om dittan o datten och dessutom se på vatten! 😉 Försöker inte att vara underfundig, men det bara kommer när jag är på det humöret. *L* Kul Du gillar mina bilder. Tack! Bryggan är från HagaPark, alltså ej ”Mormors brygga” eller annat.
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.