Måndag?

I morse vaknade jag vid åtta och steg upp, tog det lugnt. Fixade frukost och skulle gå ut och hämta tidningen, som jag trodde skulle ligga i trappan. Den låg inte där fastän klockan närmade sig tio. Vi tar in tidningarna åt varandra, den som går ut för att hämta först. Min brukar ligga i trappan och jag lägger deras utanför deras dörr där nere. Min hyresvärd alltså.

Jag gick in och satte på mig kläder så jag kunde visa mig ute och gick ner och ut till lådorna på staketet. Lådorna var tomma! Konstigt tänkte jag och gick in igen och ringde på hos hyresvärden för att fråga om de inte heller fått tidningen. Men just då kom jag på att det var söndag!! Vi får ingen tidning på söndagar nämligen för den kommer bara sex dagar i veckan.

Jag kände mig lite dum… När de öppnade dörren sa jag att det är skönt att ha semester för då håller jag inte reda på dagarna. Vet inte om de tyckte jag var mer virrig än vanligt, men de skrattade glatt!

Anmaja

2 comments
  1. Ja man är lite vilsen om dagarna, man kan läsa lördagstidningen på söndagar om man glömt på lördan. Träffade min intruktör i vattengympan igår ( Pernillas kompis mamma)som var med på triatorn kom trea men blev svensk mästarina på tiden 12 timmar och 30 minuter i klassen kvinnor ålder 40-44 år, hon är helt otrolig sexbarnsmamma och tränar 15 till 20 timmar i veckan. Men lägger man till allt man gör på en vecka från att dansa till att gå på gymmet eller rasta dammsugan så är vi väl nästan uppe i det eller vad säger ni. Nu ska jag snart gå ner i tvättstugan igen syns ikväll kram Marie

  2. Hej hej Ja det äv nog många av oss som är vilsna i tiden i synnerhet på sommaren. Marie, du har skickat samma kommentar 2 ggr……hihi(har själv gjort det)Men å andra sidan skulle ju bloggansvarig har en spärr så att samma inte kommer två ggr…*L* fniss
    Ja att träna på det viset är ju beundransvärt….. tja vi har ju alla våra böjelser. Vad tror ni folk säger om oss när vi kan dansa massor av timmar?? T ex på kryssnigen fram till kl 5 på morgonen. Ska man lägga in allt man gör och kalla det för träning så leder du stort Marie. Håller-i-gång gör vi ju alla, var och en på sitt sätt.
    Men att vara så förvirrad i tiden som Anna att man dessutom går och ringer på och undrar….Du hade ju dessutom varit vaken eller…….det slår ju ganska mycket man hört om förvirring. Anna, du borde kanske göra test på ”orienterad till tid och rum”.
    Vi se på dansen ikväll Kram från Monika
    Något knas med ivägskickningen, så nu blir det kanske 2 ggr för mig med men Anna du kan ju plocka bort i så fall

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.