Minitriathlon

Simma, cykla och springa… Minitriathlon på Kattrumpan i Kalmar i kväll och jag hejar förstås på Henrik!

I morgon är det stora Triathlon, sk Järnmannen. Fastän jag inte känner nån som är tillräckligt galen att vara med då är det lite folkfestligt att vara där och titta från och till under tiden.

Vädret lovar fint så det hoppas vi på fast de brukar spå fel…

Just nu strålar solen efter ett åskoväder som hette duga, kraftfullt och drog över snabbt. Det kom ett skyfall tidigare idag också, när jag satt och lunchade med Monika och Marie på Skafferiet. Annars har det från förmiddagen varit varmt och soligt. Inte så att jag direkt varit strandsugen, men att gå på Kalmar marknad var inte fel. Glo runt lite i stånden och handla nåt som kan vara bra att ha…

Anmaja

4 comments
 1. God afton Anna Kommentar ang dagen finns på det föregående du skrivit, så var god och läs det. Orkar inte kommentera mera just nu. Nu kan jag också räkna ner till semesterna….två=2 dagar kvar..tjoho. Men det verkar som om de dagarna känns fulltecknade nästan. Får inte handla något stort eller göra stora utsvävningar efter dagens inköp*L*……..hmmm men som sagt, det jag handlade efter du åk är helt och hållet Maries fel …Hihhihi *L* men visst snyggt var det. Har testa ”våra likatofflor” de känns sköna. Om inte annat så är de så himla söta, så att man nästan ler när man ser dem (Ungefär som keramikstövlarna du har på en bild). Tycker du ska sätta in en bild på våra nya skodon.
  Natti natti fr Monika

 2. Monika – Okej, en bild på skodona får jag ta som ett projekt i helgen då… 😉 Jag har också gått omkring och prövat dem här hemma, och även en av varje och efter en stund känner man ingen skillnad, även om den nya är lite smalare.
  Anmaja

 3. Hej AnMaJa
  Testade också en av varje men som du säger att vet inte var skillnaden var. Idag ska det testas på jobbet, ja inte en av varje, fast kanske skulle prova, skickar de hem mig då?? *L*….Ä ska väl vara mer än en sko av varje kan jag tro. Fint väder för triathleterna (konstigt ord och stavning) idag. Nu snart dags för pengainkomst…..Tror i alla fall att det var Marie o i viss mån du som påverkade mina inköp *L* hahaha (måste ju skylla på någon eller hur?)
  Ha det så gott …kram fr Monika

 4. Monika – Så nu vet Du vad mitt nicknamn står för – mina tre namns två första bokstäver – men Du får inte här avslöja vilka. 😉 Jag har fotat våra skor till nästa blogginlägg. Kolla får Du se!
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.