Blogguppehåll i tre dygn

Nu gör jag ett litet blogguppehåll. Jag reser till Halmstad med tåget och kommer åter torsdag kväll. Hinner och orkar jag skriva då så gör jag det, annars får ni kära vänner och obekanta vänta till fredag. Ni kan ju passa på att skriva kommentarer så länge. *L* är det första gången Du kommenterar så kommer det inte ut förrän jag har godkänt det. Fast chansen till att någon ny kommenterar är sååå liiiten – tyvärr. *L* Igår hade jag ca 25 besök på hela dygnet, men ingen hade nåt att säga? He, he, jag vet att det inte är nåt tvång på att skriva – läs och njut av bilder så mycket ni vill! Nu måste jag snart släcka ner datorn… Hejsan hej så länge!

Anmaja

3 comments
  1. Var inte en av de 25 igår, men hade faktiskt tänkt att kommentera din sida ändå. Jag gillar den och tycker också att det är kul att den är någon mer i min egen ålder som bloggar. Det verkar annars vara mest yngre som har denna passion. Förresten.. jag har lagt in din blogg som favorit, så visst är jag inne och tittar ibland. Gillar ditt typsnitt också.

  2. Ha en himla skön semester, jag ska till Kalmar nästa vecka jag är tänkt och då blir det nog dans både i Kalmar och i Mönsterås om jag förstått det hela rätt. Ska bli jättekul.

    Kram

  3. Åse – Kul med nya kommentatörer! Visst är vi en del i vår ålder som skriver också, men kanske är det flest yngre. Jag tycker det är kul, därför skriver jag – och läser runt ibland på andras och försöker vara duktig att kommentera. 😉

    Maria – Då kanske vi ses? Hur vi nu vet vem den andre är? 🙂

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.