Första semesterdagen och fina minnen


Alla foton från Kenneth o Håkans Gustavsvik – midsommar 2006

Tänk vilken bra uppfinning! Böcker på CD alltså. Ljudböcker heter det. Vet inte när jag började gå på biblan och låna ljudböcker, men det var när det fanns fler på kassett än på CD och innan jag köpte min CD-freestyle för ett par, tre år sen kanske. Min kassett-freestyle fungerade inte så bra och det var sämre ljud och många kassetter tar plats.


Torpet

Nu har jag laddat med en hel hög inför semestern som börjar denna underbart regniga dag. Jag sov ut som sig bör en sån här ledig måndag och när jag stigit upp och var klar för frukost hämtade jag tidningen. På första uppslaget såg jag en annons från en optiker här i stan och då mindes jag att jag ju fått tid hos Björkegrens Optik idag klockan tio! Hade god tid på mig men vilken känsla om jag glömt bort det!


Dasset

Hos optikern hade jag en sån dj*drans tur att jag fick tag på en röd båge som de trodde de skulle kunna lägga in mina nya terminalglas på. Jag blev så glad för när jag var inne förra veckan hade de visserligen mycket att välja på, men jag var väl ändå inte helt nöjd… Lade i alla fall undan en tunn matt svart båge som hon idag tyckte var för liten. Om ett par veckor skulle de vara klara och jag behöver inte betala ett öre! Härligt va? Jag har fått dem genom jobbet som betalar för sk terminalglasögon om man sitter mycket vid datorn.


Ett gammalt, gammalt uthus

I morgon åker jag till Halmstad och stannar till torsdag. Det är begravning och det är inte kul precis, men nödvändigt, finns ju inget annat val. Det finns ju inga människor som uppstår från de döda i vår tid. I sorgen ser jag ändå fram mot att träffa alla som funnits runt om Kenneth under hans liv och under den senaste tiden. Har pratat med Håkan idag och han säger att ”det går”och i nästa andetag undrar han om jag har sju väskor med mig som jag brukar. Jag förstår inte att alla skämtar om min packning jämt. *L* Nej, sa jag, jag har bara en… eller tre denna gång.


Ett minne…

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.