Söderports Café och Restaurang

Har hängt på Söderports Café och Restaurang hela eftermiddagen. Först träffade jag ”Spanska Solveig” och vi åt lunch ute och lyssnade på en kille som spelade snygg musik. Det var kul, hon är pratglad och underhållande. *L* Vi åt från Söderports buffé och det var väl inte så tokigt och sen bjöd Solveig på kaffe och kaka efter.

Sen kom Monika och då hade det blivit lite kallt om fötterna så vi gick in och pratade lite om ostkantenhemsidan, listor och ditten o datten. Vad kom vi fram till egentligen? Jo att hon skulle göra en lista och jag en annan. Men jag orkade inte när jag kom hem. Har inte gjort just något och kände att jag var för slö att klicka fram Word… Tänk om jag inte orkar ha semester i morgon?

Förresten vart tog den varmaste sommaren i mannaminne vägen? Nu vräker regnet ner och det blåser som jag vet inte vad – hur ska detta sluta? Och jag har ont i huvet igen och nu ska jag sova!

Anmaja

2 comments
  1. Ja du, var den varmaste sommaren i mannaminne tog vägen har jag också undrat. Det verkar som östeuropa fick den! Här tycker jag mest det är kallt. För första gången i kvinnominne sover jag med vintertäcket på! 😉

  2. Dorinda – Vilket bra ord – i KVINNOMINNE! Har inte tänkt på att ”i mannaminne” är manligt, men vist är det det! Får mig att tänka på en bok jag läste för många år sen, ”Egalias döttrar”. Tror jag ska läsa om den, kanske finns på CD nu?
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.