Reine och Hellan


Foto från cykelturen på öland

Ledig dag och jag skulle önska att min nybeställda lera hade kommit… Har beställt två paket svart lera med chamott och det kliar i fingrarna på mig att få sätta igång. Men det blir väl som vanligt en slö dag med Reine Brynolfsson i öronen… Har lyssnat på ca halva ”Män som hatar kvinnor”och den är ju så bra! Den vände efter ett par kapitel för jag tyckte inte att början var bra och tänkte att den här orkar jag mig inte igenom. Men nu ska jag äta frukost och läsa tidningen och sen blir det Reine och jag…

Ikväll ska jag bort till Annes familj på middag. Det är Hellan och Kalle som är på besök hos dem och Hellan skulle fixa nåt att äta. Hellan och Anne studerade i Göteborg och lärde känna varann där för många år sen och sen har jag träffat henne varje sommar när hon kommit ner. I många år brevväxlade Hellan och jag, vanliga handskrivna brev. Men vi övergick till mejl och då rann det av nån anledning ut i sanden. Det blir kul att träffas och Kalle blir större för varje år, han måste bli åtta i år?

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.