Citat

Citerar en kommentar från Monika häromdagen: Ja visst var C o M såååå fiiiina bara. Hoppas de tyckte om det som var i vårt paket. Ja de tyckte om´et sa de igår i Holmgången och det är vi förstås glada över. Därför sätter jag in ett foto på de söta tu och så får man som vanligt säga till om man inte vill vara med på bild. *L* Nu kom även tre andra personer med och det var ju lite lustigt att bägge tärnorna är döttrar till två av mina gamla arbetskompisar!! Fick jag reda på på jobbet i måndags. Så liten världen är här vid Kalmarsund! *L*

Anmaja

4 comments
 1. Jaså! Är världen så liten 🙂
  Vilket fint kort du tog på oss.

 2. Hej Anna
  Vilket fint kort på brudparet…
  Tack för en trevlig stund på staden. Skönt att ”bara vara” och njuta av sommaren. Skönt att få uträttat det jag skulle. Blev bjuden på middag ikväll och det var sååå gott. Nu bara att tjäna sitt uppehälle ett par timmar. Ha det gott…natti natti

 3. Monika – Tack, det blev rätt bra fotot, men jag kunde kanske dragit ut det till lite större. Kanske jag går in och gör det så att man ser vad det är för figurer på. 🙂 😉 Lite försmak av semester tyckte jag det var igår när vi var på stan. Jag har varit inne idag också för att kolla den andra optikern, den låg ju bredvid Klintheims skor. Men de hade typ sju eller åtta bågar att välja på och ingen jag ville ha. Så det blir synundersökning på måndag där vi var igår. Blir det Larmtorget i kväll? Jag får se om jag orkar… Känns inte som det just nu. Jag har haft ett hiskeligt allergianfall idag…
  Anmaja

 4. Oj ”fru Nilsson” jag missade Din kommentar. Eftersom det är första gången Du skriver – i alla fall från den adressen – så måste jag godkänna Dej som kommentator. Det har jag gjort nu! 😉 Jo världen är liten ibland. Britt träffade jag ju i kyrkan och hon sa att ena tärnan var hennes dotter och sen sa en tjej på jobbet att Mariannes dotter var den andra tärnan. Jag känner ju inte dem, bara mammorna, vi har väl jobbat i hundra år ihop ungefär…
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.