Lite blött, på rygg och ÅkR-4


Under mitt paraply…

I kväll var det lite soligt mellan skurarna, eller lite blött mellan solglimtarna. Jag tog mig till Larmtorget, efter att ha ringt Anne o fråga om de skulle med, och lyssnade lite på Dan Hylander. Jag har inte sett honom på länge och tyckte att han såg så liten ut. Har han krympt? Anne hade man, son och svärfar med sig också och undrade om jag ville följa med dem hem och äta när de gick före åtta, men jag tackade nej för jag ville stanna lite till och jag jobbar ju i morgon och har en hård dag framför mig i morgon och även på lördag. I morgon ska jag in på stan och handla lite saker och på lördag om vädret tillåter ska jag cykla på öiand…


Fotot taget i lördags

Hemma låg Lussekatt och väntade snällt på mig och så här fint ligger han när han ligger på rygg och sover. Han har inte så mycket att visa i all sin glans där han fläker ut sig, men lite söt är han allt. Han gör sina behov med viss tvekan i sand/pelletsblandningen… Jag undrar sååå hur han tänker om detta nya. I morgon ska jag försöka att visa hur den nya lådan funkar…

Anmaja

3 comments
 1. Nattkommentar. Det var ju tråkigt med regnet men men, Nu är det så att en gång för alla – tack och lov – kan vi inte styra över vädret. Tänker med fasa på den dagen när det kommer att ske. Har det inte varit krig på vissa ställen innan så blir det då. Måtte jag inte få uppleva detta. Vill istället bli överraskad av väder i alla dess former och skepnader. Det är ju det som är så fantastiskt. Fast det finns ju de som knorrar i alla fall, men vaddååå….låt dem göra det….Konstaterar att svart djur gör sig inte så bra på bild …tyvärr. Man vet ibland inte vad som är fram och bak eller upp och ner. Hur ska man fota dessa för att få riktigt bra kort?? Har du ett svar på detta Anna??
  Följer intresserad om Lusses toabestyr, han verkar vara lite på G???
  Ja i morgon har du ett hedersuppdrag!! Du har vårt förtroende att du fixar det med den äran. Vi höres. Nu ska jag ta Lasse med mig och lyssna vidare hur jag ska få tålamod….natti natti fr Monik

 2. God morgon Anna, tänk om man kude vara så vig som katterna är.Våran Busan bäddar ner sig när hon går och lägger sig, ser precis ut som om någon har bäddat ner henne. Vi var några stycken som satt på krögers igår och lyssnade på Dan Hylander, jag kände inte igen honom det var bara rösten. Det andra bandet som spelade var inte så bra gittaristen kunde nog bara ett ackord. Syns på lördag har en bra dag Marie

 3. Monika – Tänk att vi ska vara så styrda av vädret! Ja och nu är det sol och så ska det ju fortsätta, ett litet tag i alla fall… Det blir cykel på Öland heldag för mig i morgon. Härligt – ska packa ner några extra Tiparol/Panodil. 😉 🙁
  * Jag har inte lyckats ta det där riktigt perfekta kortet på min svarte sambo än, men se dagens inlägg!! Hi, hi…

  Marie – Ja jag kan ju ligga på rygg som min katt på fotot, men det är väl också det närmaste i vighet jag kommer honom. 😉 🙂 Jag stod borta vid Teatern och lyssnade lite på Dan Hylander, men bandet i pausen var ungefär som de tidigare pausband, alltså inget bra. Vi ses i morron!

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.