Hamndans, Larmtorget och ÅkR-3


Gästhamnen i Kalmar

Linedance i Gästhamnen igår var härligt solig, med lite fläktande vindar. Musiken var varierad och bra. Bättre kunde det inte bli och annat väder var inte förväntat. *L* är det hamndans så är det och då vill vi inte ta till nödlösningen IOGT och inomhus.

Billy spelade i kväll på Larmtorget, men jag var inte där, jag bara ooorkade inte! Och nu är jag sur för det. Jag hade ju tänkt att gå dit varje gång det är musik, men så blev det inte i kväll. Först hade jag en sån dj*kla värk och sen blev jag så f*rbannat trött. Hoppsan, ett sånt språk, men jag förmildrar det med att byta ut första vokalen mot en stjärna och inbillar mig att det inte låter sååå förfärligt då?

Lussekatt är med på ett kattforum där han har frågat om det är nån som har erfarenhet av den miljövänliga katt-toan. Det har tagit några dagar innan han fått svar och då blev han rekommenderad att köpa billigare pellets på Granngården, 16-kilosäckar för 50-60 kr. Det låter ju jättebra, för nu är jag på G igen med träningen. Han har nu i sin gamla låda en tredjedel pellets och två tredjedelar sand/grus och jag ska bara öka på med pellets har jag tänkt. Tills det bara är pellets kvar och då ska jag byta ut till den nya lådan som har småhål i botten. Jag tror det blev för mycket när jag bytte allt på samma gång.

Hur mycket är 16 kg i jämförelse med nåt annat? Jag tror min symaskin väger tolv… Den är tuuung. Jag kan nog inte ta 16 kg på cykeln.

Anmaja

3 comments
  1. Hur fungerar pellets? Jag menar, hur gör man rent lådan och så? Kattsand bildar ju klumpar som man lyfter bort och det tycker jag är praktiskt. Har nog inte fattat vad pellets är överhuvudtaget fast jag minns att du försökte förklara. Jag tror inte det är kaninmat längre, men vad är det för material? Nåt träaktigt?
    Kul att det inte regnade så ni kunde dansa i hamnen!

  2. Dorinda – Jag har tänkt att så småningom ta kort och visa hur allt funkar – OM det funkar alltså. 😉 Pellets kommer från brädgården… Sköna kvällar på stan och i hamnen gillar jag!
    Anmaja

  3. Hej i kvällen Anna
    Inga problem med 16 kg i min lilla blå.Säg bara till när vi ska dit så får du hem det till Lusse. Vi tar det och en tur till IKEA samtidigt en mulen dag eller hur. Vilket styrande med det mesta just nu känns det som….ja du vet … men det blir nog som vanligt snart igen. Jag har ju dessutom några dagars semester att se fram emot också, dock fler än 11 innan mina börjar (tror jag i alla fall)….hmmmar. Men sedan kommer solen att skina igen från blå himmel och det blir åter njutbart vid sjön med lussekatter … hihihi. Ha det gott…kram fr Monika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.