ÅkR – 2

* återkommande rapport om katt-toa-träning:

Inga nya försök idag. Kattsanden håller dock på att ta slut och jag har funderingar på att fylla i pellets i stället…

Anmaja

2 comments
 1. Hej i den sköna dagen
  Jaha ja får då åter vänta på hur det går för Lusse. Men ta du och lägg i pellets istället, är ju alltid något framsteg. Antar av bilden ovan att det är Lussses kompisar som har semester, fast hade ju varit läckert med Lusse kopplad till denna rad och att han drar iväg med dem på släp. Ser det framför mig *L*.
  Så himla trevligt det var igår, åååå vilket väder. Kl 14 kallar plikterna för mig(dvs arbetet som gör att jag får in pengar och kan betala mina räkningar) …suck. Lite synd när jag nu har besök, men vad göra….
  Ha en bra dag …kram fr Monika

 2. Monika – Ja nu är det en tredjedel pellets och två tredjedelar sand/grus. Han verkar inte att bry sig om det. Jag tror det ska gå bra – läs ÅkR – 3 som jag snart ska in och skriva.
  * Jo det är nog Lusses kompisar som har semester. Han gillar dem, men jag vet inte om det är ömsesidigt.
  * Jepp så trevligt i gästhamnen med all varierad musik. Det gjorde han bra Hans. Och vädret var ju inte annat än det jag förväntade mig. *sol*
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.