Barnbarnskusiner

Det var förstås jättemysigt att träffa O med pappa J och mamma A-L igår! De kom på eftermiddagen och jag bjöd på middag och sen kom Anne med familj också så vi fikade innan de åkte hem och vi andra åkte ut till Es familj. Jag tog så fina kort på L och O, men vill av förklarliga skäl inte sätta in dem här så jag sätter in Os Orkidé och Ls Gummistövlar i stället! He, hi, ha…

Anmaja

3 comments
 1. Å vilken fin orchidé….bara att njuta. Gummistövlar ??? Ser ut att vara gjorda i ett annat material eller är de siamesiska??? Läcker färg. Lugnt här för stunden där jag sitter….

 2. God morgon Anna o Lusse
  Ja ikväll åter en hamndans utan regn eller hur?
  Klurade på vad det är för unika besökare du har, står i kanten??? hmmmar – Vill gärna veta det. Är vi inte alla unika, var och en på sitt sätt.
  Har en fråga som jag tycker du kan ta upp på din blogg. Är Suduko fördummande, vanebildande, tidsfördriv och eller bara ett annat sätt att tänka i korsord?? Har funderat på det men kan inte bestämma mig för vad det egentligen är, men än att jag gillar det. En av fördelarna är att inte behöva släpa på lexikon, fast å andra sidan så lär man ingenting dvs inte jag i alla fall. Möjligen att ha kolla på nio siffror som ska vara i en viss ordning för att det hela ska bli rätt.
  Mmmmm va´gott och se solen lite. Ser fram emot en kul hamndans…Vi synes …kram

 3. Monika – Monika – Jess, det är siamesiska gummistövlar som man hoppar jämfota i! Jättepraktiskt i vattenpussarna. 😉
  * Jag stavar orkidéer så här, orkideér… Ch är väl utrikiska och sånt kan jag inget om.
  * Hamndans utan regn, självklart och GLÖM inte mötet innan!
  * Du skulle bara veta vilka som är mina UNIKA besökare och vilka som inte är det???
  * Frågan om Suduku tål att tänkas på – jag tar upp den om jag kommer fram till att den är upptagningsvärd…
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.