Marita och Jonasson

Vi var några från Linedancen som var hos Marita för hon ”hade visst fyllt år i vintras”, en sån där ålder som slutar på noll. Det var tänkt att sitta ute och det hade vi nog kunna göra en timme eller så, men för att ta det säkra före det osäkra satt vi på den inglasade altanen. Det var tur, för sen kom regnet åter och det smattrade fint på taket.

Tack Marita och ni andra* för den trevliga kvällen! Gott att äta var det också, som vanligt. Jag var runt och fotade lite i trädgården och jag hittar alltid nya spännande saker där. Nu var ju inte vädret det bästa för fotografering, men dessa bilder lyckades fastna på linsen i alla fall.


Maritas Citron fotad för ett par år sen

*Det dyker upp en o annan ny läsare i bloggen har jag märkt – ny för mig i alla fall som jag inte vetat om tidigare. Kul!

I eftermiddag tittar Jonasson in på middag med min lilla söta svärdotter och och glada barnbarn Oscar. Sen far de vidare till Gotland och Almedalen. Dessa snabba, korta besök. ”Man får glädjas åt det lilla å´”som nån i bekantskapskretsen brukar säga… *L*

Anmaja

9 comments
 1. Heeeeeeejsan Ingen som har kommenterat, så kan det ju inte vara heller *L* Ja det var en kväll som var mycket trevlig, ååå vilken god mat. Tack Marita om du läser detta. Är fortfarande så betagen av hennes kromosomcitron. Lägg in en bild på den….inte kom det bild på snigeln heller, eller ville han inte var med på bild?
  Klurar på var skulle jag placera en sådan om jag hade en??? Funderar lite mera på det…
  Ingen toa-rapport (som skulle vara TO BE CONTINUED (stavas det så)idag….hmmm Hur går det då? Tror att Lusse skulle fixa det på 0-tid om han blev inackorderad på min balkong (inglasad) med sin nya toa ett par dagar….*L* eller ??? Men tänk dig att han är som ett barn som BARA INTE vill på toan. Ge inte upp med den nya miljövänliga toan. Hälsa Lusse att han ska vara miljömedveten, det ligger i tiden ju….*L*
  Natti natti för idag …suss gott

 2. Monika – en sån tur jag har Dej som troget kommenterar! *L* Sen finns ju de som skriver då och då, men den ”stora massan” är bara inne och läser. Ikväll har sjutton personer läst bloggen sen midnatt.
  Jag får erkänna att jag glömt blogga idag – ja idag har jag inte haft tid, men när jag kom hen efter nio har jag inte heller tänkt på det… Toarapporten kommer i morgon. 😉
  Anmaja

 3. * hem inte hen

 4. Hahaha, vaddå efer midnatt….After midnight är en mycket härlig dans med go´musik till. Å så fin citronbilden är. Har du koll på hur många som är inne och tittar bara? Får väl uppmana folket att skriva lite dvs Kommenteramerahosanna får du har som rubrik ju och sedan lägga in musiken till pantamera och sjunga kommenteramera. Slutkommenterat från mig för idag. Natti natti igen

 5. Monika – Det finns en besöksräknare i högermenyn längst ner… Ja Pantamera är ju käckt! 😉
  A

 6. Familjen Karlsson tacka alla för en mycket trevlig kväll, en stor kram till värdinnan för den goda maten. Anna jag måste bara säga att dina kort är alltid så bra du får liksom till det hela tiden. Angående katttoan så skulle det bara gå med en av våra katter den andra katten sätter sig alltid i golvbrunnen i duschen kanske inte så trevligt men var gör man. Nu ska jag gå till gymmet sen komer alla ungdommarna plus pojkvännen hem på middag

 7. Har du inget annat foto på citronen. Den ser ju alldeles grön ut som en lime ju. Eller är jag lite färgblind?

 8. Marie – Tack för att Du gillar mina foton. Det regnade ju och var lite skumt så det med blå bordet ska jag byta ut för jag ser att det blev mörkt. Jag har redigerat om det men jag ska bara komma till skott och byta också… Nä det blir inte lätt att lära om Lussekatt heller tror jag, men jag ska testa igen. den står framme och han tittar där ibland.

  Monika – Det är ju det som är så fint – en jättecitron som är lite omoget grööön!

  Anmaja

 9. Nu har jag ändrat till ett något ljusare foto på det blå bordet!

  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.