Efter regnet


High-Jack´s spelade glatt och medryckande

Minns inte när regnet började, men igår kväll höll det på och hela natten – det vräääkte ner. Jag var vaken flera gånger och både såg och hörde eländet. Det fortsatte hela dagen till framåt kvällen…

Hur skulle det gå för Larmtorgsunderhållningen denna torsdag?

Jo det klarnade så lägligt upp och blev en hyfsat skön cykeltur in. Det var inte en enda människa jag kände där och jag stannade därför bara en knapp timme – inget kul att stå allena vid min Crescent… ändå var det rättså mycket folk för att ha varit så djäkligt väder hela dagen. Intresseklubben noterar?

Har missat eller inte tagit mig tid att lyssna på något Sommarprogram i P1 i år, men just nu har jag lyssnat på webben Mark Levengood´s söndag och det var trevligt småprat med hyfsad musik. Himla bra att kunna lyssna den tid jag själv vill!

Här kan Du också lyssna på Sommar.

Anmaja

2 comments
  1. Ja nu är det natt igen och vi sitter och knappar vid varsin dator. Har inte fått rapport om Lussens toabesök idag. Det är en stående punkt du ska ha på din sida ju, för det är ju av ett allmänt intresse för oss som tittar in här……..*L*
    Nu är det godnatt för idag och suss gott. Vi ses ju imorgon……..

  2. Monika – jag kom äntligen in på bloggen igen. Jag anropade Jonassonen men han var onåbar och svarade inte. Tänke att han var inne och pillade i nåt.
    * Bilderna på http://www.ostkanten.com och möhippan är ute nu, jag hade glömt dem på torra land… 🙂
    * Katt-toarapport i morgon!

    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.