I väntans tider

Inget är som väntans tider sägs det och syftar på något positivt. Men denna väntan har varit fylld med otålighet, oro, undran. Otålighet över att tiden gått långsamt. Oro över hur allting ska bli. Undran över om jag skulle tappat lusten… Men jag HAR INTE TAPPAT LUSTEN!!! Det kände jag idag när Marita och jag var tillsammans – i verkstan igen efter flera månaders uppehåll.


Tomma platser skriker på oss!

Vi städade en del, fikade som i gamla tider med päron och grönmögelost i tub på brödet. Jag njöt och gladdes åt att vara tillbaka, som jag längtat! Och hela verkstan har längtat efter oss, efter kreativiteten som ska blomstra igen. He, he, he, så jag får till det va?


Leran väntar…

Nu ska här beställas lera – i första hand svart med chamott, att göra ”enarmade”till Emma o Dennis i försenad giftasgåva. Men jag har vit och röd som jag kan börja göra annat av så länge. Skulle gärna göra nåt till Jonassonen och min lilla rara svärdotter också – bara att beställa! Fast jag gör ju inte så mycket på beställning förstås… Men, men för barnens skull går det alltid att göra undantag förstås. *L*


Kavlarna vill rulla…

Det känns så bra, jag är sååå glad! Det är ju det här jag vill hålla på med. …och hemsidor och dans förstås. I en lagom mix så att ryggen håller. Orkar inte gå kurser längre utan vill bara jobba i egen takt och efter egen känsla. Det blir bra det och så kelar jag med Lussekatt emellanåt.


Min plats är dammad och klar för användning!

Det hade blivit mycket damm överallt denna tid som vi inte varit i verkstan, så det blev lite kill i halsen o näsan, men nu har vi våttorkat – bara att sätta igång när leran är beställd och hemkommen! Jippi!!!


Och vems gubbe var nu detta?

Anmaja

4 comments
 1. Goda afton Anna Jag tycker att du och Marita skulle kunna ha en prova-på-kväll med lera när ni kommit i ordning. Skulle vara så kul att testa detta sköna material och ”gegga” lite. Kan tänka mig att det är nästan som att gipsa. Vi kanske skulle kunna ta och göra lite möss på en ost…..*L* att pynta med lite varstans, t ex i hatten….hihihi
  Nu ska jag boka biljett för tåg. Hmmmar ang SJ:s sida, fattar inte vad som kostar 20 kr i bokningsavgift när man gör allt arbete själv!!!!
  Ha det så gott och sitt nu inte med PPP för länge i natt.
  Det var en gräslig gubbe du har på bild. Ska inte skriva vad jag tycket de liknar…
  Tycker att din Lusse är mycket finare. Hur går det med hans toabestyr?
  Kram fr Monika

 2. Monika – Vilken bra idé att ha prova-på-kvällar! Ska ta upp detta vid tillfälle med Marita. *L* Göra musar i massor till våra mössor (läs hattar)
  * 20 kr i bokningsavgift – det var det värsta. Tycker att DU skulle FÅ 20 kr för att Du fixar det själv. Vart ska Du åka nu?
  * Jag har inte hunnit börja med PPP än…
  * Jag vill GENAST veta vad Du tycker gubben liknar. Jag vet att han är hemsk, men det är inte jag som gjort honom. Men han är min ändå, jag har köpt honom ”billigt”.
  * Klart Lussegrisen är finare! Toarapport: Han har kissat i pelletslådan, men gick som en osalig ande när jag kom hem och hade inte gjort ”det andra” på hela tiden så jag tog bort locket på sandlådan…
  * Vad härligt det regnar nu när vi inte behöver gå ut. Du är väl redan på jobbet?
  * Det blir jättebra den 15 september – hoppas jag.
  Anmaja

 3. Hej hej Ute på vift igen och igen förstås..*L*.
  Tro mig, du vill verkligen inte veta vad gubben liknar. Lämpar sig inte att skriva så här…….hu jeda mej men otäckt äcklig är den…….släng den…
  Vi höres

 4. Jess Monika jag var ju på Larmtorget igeeen!! Bara en liten stund och det var bra musik igen, medryckande och Linedancevänligt. *L* Gubben liknar ett lik? 🙁 😉

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.