Igen, igen och igen…


Lifvens spelade i kväll och de var jättebra!

Mycket ’igen hit’ och ’igen dit’ har det blivit, som om jag bara gör samma saker hela tiden, men så är det inte. Jo jag har varit på Larmtorget – igen. Efter en lätt regnig dag så klarnade det förstås upp lagom till underhållningen på stadens lilla torg. Jag hade inte tänkt åka in, men kom på att Anne ringt och sagt att jag gärna fick gå in hos dem och hämta en matrest med sill, ägg och ävja, som de åkt ifrån nu när de är i Vimmerby och lite uppåt.

Kvällen var varm och skön, ljummen och nästan solig igen. Jag åkte till Bremerlyckan, låste upp och kände mig som en inbrottstjuv när jag letade efter burken med sill i deras kylskåp. Sen cyklade jag vidare bara för att kolla Larmtorget och där stod Gun B så vi snackade lite och lyssnade på Lifvens som var riktigt bra. De spelade lite irländsktinspirerat. Gun är nog lite över 70 nu och är bara så jättepigg, hon har alltid verkat tio år yngre än hon är. *L* Hon är också barnsköterska och började på barnkliniken två månader efter mig 1979. Vi håller kontakten geonom sur-strömmingen som vi firar 20 år med i år!

Eftersom jag hade sillen att tänka på åkte jag hem och såg på Allsång på Skansen i stället och det var rätt bra det också.

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.