Dans igen


Detta märke går att köpa här

Dagarna rullar på, nu är det åter måndag, dock utan möhippa. Det blir hamnen direkt klockan 19:00. Solen skiner och det ser ut att bli en toppendanskväll. Härligt. Känns som om det är länge sen sist och ändå går tiden så fort. Jag har haft fullt upp med annat i veckan…

Blir kul att se om Chris som skrev i Ostkantens Linedancers Gästbok – här – dyker upp ikväll? Hon skulle få nyckeln till sin lägenhet idag och börja plugga här till hösten vad jag förstår. Hade dansat några år i Norrtälje innan och undrade lite grann om våran klubb. Alltid roligt med nya friska fläktar – och unga – personer som upptäcker hur kul och varierat det är med Linedance.

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.