Stavfel igen

Oj tänk om jag skriver fel…

Min korrekturläsare är borta…

När kommer hon tillbaka?

På tal om urholkning av svenska språket…
Tänk om språket inte alls hade utvecklats??
…om
vi stod och ristade in våra ord i sten fortfarnde?

Anmaja

7 comments
 1. Stavfel, det är väl sånt skidåkare gör sig skyldiga till? Särskrivning är irriterande men kan bli roligt.

  Stekt kalv lever med kul potatis.

 2. Dorinda – Den var bra, med kalvlevern och kulpotatisen! 😉 Det finns mycket på http://www.skrivihop.nu som jag bloggat om flera gånger tidigare. Ja jag tror att skidåkarna i alla fall kan fååå problem med stavarna – stavfel! 🙂
  Anmaja

 3. Hej Anna, det känns lite konstigt att läsa bloggen när inte din korrekturläsare har varit inne på ett tag, dom där katttoaletterna ska vara bra sägs det har inte provat. Hoppas att vi ses i morgon kram Marie

 4. Hemmaigen. ….Å vad kul det har varit, men vad ser jag ….ojoj för sär-och ihopskrivning, stör mig bara så …hmmmar.
  Åter kommersnart men ska först packa upp och ta en koppkaffeochmacka……man kan kanske skriva allting i en lång rad så kan man tolka det hur man vill för stunden och man får plats med så mycket mer och behöver inte tänkta på avstavning eller rättstavning för det sköter ju datorn…….
  Fick lära mig att stavas så här…sjunker.
  Hur är det när det eller vad är det som skjunker (serjuintekloktutjuhihihihi)…hej hej

 5. Marie – Hon har just kommit och börjat peta… Katt-toan är miljövänlig, men Lussekatt har inte riktigt fattat än vad han ska ha den till. 😉 Jovisst ses vi i morgon.

  Monika – Välkommen tebaka! 😉 Jag skrev in sjunka och skjunka i Word och fick rätt på båda. Men jag ser ju nu hur konstigt det ser ut. Kanske går jag in o rättar… *L* Det skulle väl passa oss linedansare att skriva allt i en rad!!?? Visesimorgonpåbrygganihamnen! 😉 🙂

  Anmaja

 6. Åter vid tangenterna lite snabbt. Är lite trötter efter denna intensiva helg. Mycket dans, trevligt och roligt sällskap, bra boende, duktigt chaufför och framförallt …Så hade vi tur med vädret. En enstaka kort regnskur på fre-och lördag förmiddag annars bara så skönt.
  Får väl lov att erkänna att det är en röd nyans i ansiktet, dvs av solen idag som sken så gott.
  Kom mitt förra inlägg inte med? Eller måste du godkänna det det först? I så falla justera ev stavfel…innan du lägger ut det.
  Skrivetienrad dvs justnu-on-line hihi

 7. Monika – Ditt förra kom med, ligger ju här över och jag har dessutom svarat på det! Det var väl därför Du inte såg att det fanns – jag var med andra ord för snabb med svarskommentar. He he he. Kul att ni hade kul! Jag hade rätt kul utan dans, bara slappade och tog det lugnt! 🙂
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.