Keramik igen!

Nu ska jag börja keramika igen – det är den första juli och hög tid! Skulle ha gått ner idag och tittat hur det ser ut nu när C har flyttat ut sina egna grejer och skaffat egen verkstad efter två år hos oss. Lite nyfiken på städningen, men det är nåt som vi ändå måste ta itu med, så om det inte är gjort är det inte hela världen… Bara dålig stil och det förväntar jag mig inte från C.

Det är ett paraplyställ som jag fotat här över, innan glasyren lagts på. Det var när jag gick på Bild och form på Komvux för många år sen. Vi hade lite foto då och fotade med ”riktig”kamera. Vi prövade även att teckna och måla och så hade vi keramik. Kursen var jättetrevlig men när jag gått en av två terminer så la de ner den kursen. Det var i alla fall kul att pröva på lite olika och jag kom fram till att jag fortfarande gillade att teckna och keramika. Men foto med en sån avancerad kamera var inget kul och inte aqvarellmålning heller.

Anmaja

3 comments
 1. Hej hej Åter en stavning som betyder olika Bil-drulle/Bild-rulle, finns nog många sådana. Kan du efterlysa lite av detta, vore kul att få folk att tänka till. När du fått in många så kan du göra en lite bok av detta och tjäna lite pengar ….hihihi. Jag tar bara 10% i provision för tipset…*L*
  Spanade in Lusses nya toa. Tjusig sak, men du kan ju måla lite blommor på den och grönt gräs nertill så tror han att han är ute i naturen och kissar. Är lådan bara till för katter?? eller funkar den på oss människor också?? kanske för hundar med?? Varför kissar inte hundar på låda??
  Många frågor blir det…ibland…när man funderar lite….*L* eller för mycket…*LL*
  vi ses ju snart….Solen skiner nu och även i kväll?

 2. Monika – ja det finns många kuliga ord. Men man bör använda dem på rätt sätt… 😉 En liten bok skulle jag gärna skriva – om jag kom på nåt som skulle bli knallsuccé! 57-årig debutant… Bra idé att måla den fula vita toan… Den röda delen syns ju inte när den vita är över… Ska höra vad som bäst lämpar sig på plast – i färgval. Gräs och blommor blir det! Jepp. Det kan Du få en krona för! …men Lussekatt-f*n har inte fattat vad han ska med den till än… Klart solen skiner i kväll!
  Anmaja

 3. Glömde i förra kommentaren om ”Stavfel” att svara på om jag måste godkänna innan era kommentarer läggs ut här, men det är bara första gången ni skriver som jag behöver det och om ni skriver från en annan dator…
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.