Tre veckor kvar

Nej vi har inte stängt för semester. Vi har bara halverat personalstyrkan och därmed också patientantalet. Jag har tre veckor kvar tills min semester börjar och det är rätt skönt att jobba när det är lite färre folk och lite halvfart. Jo, det är fullt upp ändå, för det finns alltid nåt att göra.

Ser på nyheterna och vädret dag efter dag om vilka vattenmassor det kommit i Småland, men här i öster har vi förskonats och det har varit rätt fina dagar, fast kallt. Det är bara varmt när solen tittar fram. Jag väntar på värmen, det sas ju att denna sommaren skulle bli varmast i mannaminne. Sen de började att registrera väder och temperatur för över hundra år sen…

Vet inte hur många arbetsplatser som stänger helt en månad. Förut pratade man om ”industrisemester”och alla hade ledigt samtidigt på många ställen, men det är ju bättre att få lite spridning på ledig folk. Vet inte om industrisemestern finns kvar på så sätt att de stänger helt? Kan inte vara lönsamt.

Nästa vecka ska jag återuppta keramikandet efter ett alltför långt uppehåll. Där blir defenitivt inget semesterstängt för min del. Det ska bli kul att sätta igång igen!

Anmaja

2 comments
  1. Jag hoppas det inte stämmer det där att det ska bli så där varmt. Det kanske inte gällde Sverige? Det har ju redan varit 47 grader i Italien och 46 i Grekland. Hu!

    Att du ska ta upp keramikandet låter jättekul. Kanske får man se nåt foto på något av dina alster sen…?

  2. Dorinda – Nä det låter hemskt med över 40 grader, det vill inte jag heller ha, men lite över 20 kunde vi få och så lite vita moln som skymmer solen emellanåt. *L* Ja det blir foton i bloggen på det jag gör sen i keramikverkstan! Lovar!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.