In kommer Gösta… 2


Gösta Linderholm – mitt eget foto.

Här sjunger Gösta om trosorna som blev kvar på linan och bollen som rullar in. Det blev en trevlig kväll men sååå kallt att jag trodde jag skulle frysa ihjäl. ändå vände jag och satte på mig en tröja till innan jag åkte vidare in till stan. Sång blandades med glatt prat och visst håller han än, den gamle Gösta. Ja hur gammal är han egentligen? Inte sjuttio än va? Jag söker på http://www.birthday.se/ och finner tre med samma namn. En 30, en 60, en 67 och en 78 år… Men han berättade att han fyller år den 22 juni så det är utan tvekan 67-åringen. Kul sida det där, går att få fram många sanningar. *L* Kolla själv!

I pausen spelade ett lokalt band, de var väl rätt bra, men om man gått för att se Gösta så kan jag tänka mig att många äldre människor tyckte det var för häftig musik och högt ljud. VARFöR måste det spelas sååå högt överallt? Det slår lock för öronen och är man på krogen så går det inte att prata. Nu låter jag som en gnällfia…

För övrigt är dessa Larmtorgskvällar med underhållning ett bra initiativ från lokalradion och krögarna runt torget. Det är ju flera krogar runt om där så det drar ju folk om man inte som Marita och jag satt på bänkarna framför scenen.

Anmaja

5 comments
 1. Jaha …jag så er nog i Barran på första bänk eller hur?…*L* även utan neontröjor. Instämmer i ditt lill kåseri….. fast vår ljudvolym var ju inte låg precis i måndags när vi gick genom staden….hihi…/M

 2. Monika – Min bästa kompis trodde att det var jag som satt i mitten i rött, bredvid Gunilla Skyttla och Raine Navin, men hennes man trodde vi satt längst ut, längst bort på bänken – han hade rätt. Hade Du? *L* Inte lätt att se på sån liten bild!
  Vår ljudvolym var inget mot igår… *tummen ner*
  Anna

 3. Hej! Jag har just skickat mail till dig men jag tittar in ändå och säger hej hej! Kul att du fick se Gösta och att det inte regnade fastän det var kallt. På vår utfärd idag hade jag jacka på mig. Den behövdes verkligen. Brrrr!

 4. Tack Dorinda för mejlet, jag har nyss läst det. Vad trevligt med utflykt och tur att Du tog jackan på. Här har varit sååå varmt när solen lyst, men det har också varit molningt och blåsigt.
  Anmaja

 5. Såg att det var ni som var längst bort på bilden ju eller hur?? Natti natti

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.