Blogg efter blogg

Ibland har jag roat mig med att kolla andras bloggar. Skrivit en kommentar här och en där och tänkt sätta mina spår och få fler besökare, fler kommentarer också… *L*

Nästan alla har ju länkar på sina sidor till andra bloggar så det är bara att klicka runt. En del är faktiskt rätt ointressanta, dåligt skrivna och dåligt uppdaterade. Upp till var och en att göra och skriva som den vill naturligtvis. Och upp till mig att klicka vidare.

Jag har hittat några som jag fastnat och läst många sidor i. En ung kille med cancer bla, en svår variant av leukemi som han nu fått för tredje gången. Det ser inte hoppfullt ut, om jag säger så. Men det finns glada roliga bloggar också och dem kan jag också fastna i och läsa. Tyvärr så är jag snabb att klicka till nästa och sen kommer jag inte ihåg var jag var om jag vill tillbaka.

Själv har jag bloggat sen den 14 juni 2005, oj det är två år nu. Här börjar det, skrolla längst ner på sidan. Jag skrev väldigt oregelbundet i början och sen fick jag aldrig kommentarer, nästan aldrig i alla fall. En ung kille, Andreas, meteorolog och fd Smålänning, numer Uppsalabo, började skriva kommentarer och ytterst få till. Jag gav inte ut adressen till folk först, skrev bara några rader för mig själv. Tyckte att det var lite fånigt egentligen, men det har bara blivit roligare och roligare och när jag ser besöksräknaren så ökar glädjen. *L*

I slutet av 2005 krånglade den första bloggen så mycket och jag såg mig om efter en ny. Då fanns det inte bloggar i samma omfattning som nu och Jonasson hjälpte mig att hitta denna. Den har funkat bra, men jag undrar hur mycket plats jag kan ha i cyberhimlen, jag lägger ju in mycket bilder… Men så länge det fungerar så fungerar det. 🙂

Här har jag skrivit sen den 3 januari 2006 och har inga planer att överge skeppet förrän det skjunker. Har en del andra bloggar på olika ställen, men alla hänvisar hit. *L*

Anmaja

5 comments
  1. Jag tycker att det är jättekul att du bloggar och jag hoppas ditt utrymme räcker länge än till både ord och bilder. Skulle det bli fullt kan du kanske radera gammalt…? Nä, det vore kanske lite trist – även om jag tvivlar på att folk läser så värst långt tillbaka i tiden. Men vad vet jag? 😉

  2. Men dåååå vaddå ….skjunker????

  3. Nu är det natt igen och inte har jag gjort det jag skulle..skäms på mig. Men har haft trevlig stund på nätet och pratat i telefon. Nu blir det inga kommentarer eller rättningar på ett par dagar. Hoppas du står ut med det Anna. Fina kort blev det ….
    Ha en bra helg och lyssna och titta ¨på Liverpool åt oss också………..natti natti

  4. Dorinda – Jag tycker att det är jättekul att Du och alla andra läser min blogg och att få kommentarer! Skulle utrymmet ta slut så är det bara att starta en ny blogg, men här trivs jag, så det blir inte ännu. Och skulle jag flytta så meddelar jag nya adressen – jag skickar flyttkort då! 😉 Så inget raderas fast jag tror som Du att det inte är många som läser från start idag.

    Monika – Skjunker eller sjunker – jag vet inte hur det stavas… Jag lyfte in ordet i Word men det blev varken rött eller grönt streck under… båda är rätt. Men det kanske är olika betudelser. Vad vet jag. Kommer att sakna både kommentarer och rättstavning, men Du får ha det så bra och dansa för mig! Jag har verkligen lyssnat för Dej på Liverpool – de var mycket bra!

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.