In kommer Gösta…

.

Bilden lånad av Gösta Linderholm
här
.
Gösta Linderholm spelar o sjunger på Larmtorget i kväll. Det är första uppträdandet där för sommaren och det har regnat nästan hela dagen men nu har det ljusnat lite i fjärran så jag hoppas det kan bli en fin kväll. Larmtorgsuppträdandet brukar dra mycket folk och ikväll är det visst nån fotbollsmatch också och då drar väl folk till O´learys också – eller hur den puben nu heter och stavas. *L*. Man kan sitta på krogarna runt torget och ta en öl, äta eller bara flanera omkring. En ny scen är uppbyggd, lite större, lite snyggare än den som varit innan.
.
Gösta Linderholm är lite småmysig, ingen jättefavorit, men trevlig att höra. Kan det då vara uppehåll ett par timmar så kan kvällen bli perfekt. För varför ska det regna bara när det är nåt särskilt? Jag köpte några LP-skivor på den tiden det begav sig, bla ”In kommer Gösta”, och har dem nån stans i mina gömmor. Men skivspelaren sålde jag tyvärr 2002 då jag flyttade ihop med den där mannen som jag ”kastade ut”efter två månader. Så det kan gå. Vojne, vojne. *L*
.
Göstas fru Lena målar så fina glada tavlor och de har affärer bla i Gamla Stan och i Vaxholm som jag besöker då jag har tillfälle. Funderade på häromdagen att prenumerera på en tidning och så skulle man få en väska som Lena Linderholm designat, men jag avstod. Jag har nog väskor så det räcker och lite till…
.
Nu ska jag klä mig varmt och ta paraplyet med och strax cykla in på stan. Det är +17º, uppehåll och blå himmel i fjärran. Lovar gott?
.Anmaja
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.