I afton dans

Ja så är det måndag igen och dans i Gästhamnen. Vädret ser lovande ut, men det kommer ett å annat grått moln farandes förbi i vinden… Vi ska träffas innan i Holmgången på sjukhuset för att träna. Ja nu ska jag ju inte träna, men jag går dit för att se om de dansar bra. *L* Det är uppvisningsgruppen som ska träna. Den är jag inte med i och vill det inte heller. Jag är hellre fotograf. *L* Jag berättar mer om kvällen när kvällen är över för det här kan bli kul – ja det är ju alltid kul med linedance – se bara på damerna på min bild vad kul de verkar att ha där de dansar på rad! *fniss*

Anmaja

4 comments
  1. Hej hej
    Nu vaken och lite seg dvs mycket….. Jag tycker mig kunna se att damen till vä har en viss likhet med någon som gillar att klä sig i rött……*L* Himla festlig bild du hittat. Du måtte ha ett rikt arkiv med bilder för alla tillfällen, bra att veta om behov uppstår att finna bra bild. ………..hihihi

  2. Monika – Du har skarpa ögon, visst är det jag i röda klänningen. 😉 Kanske Du som är i mitten? Njae, jag har inget stort bildarkiv i min dator, men hela världen ligger för mina fötter genom att googla på bilder! *L*
    Anna

  3. Kanske det och jag tycker dte ser ut som Bitte till höger eller hur ?

  4. Monika – Det kan vara Bitte om man ser till håret, men för övrigt tycker jag den donnan är lite för färglös för att vara hon?
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.