GRATTIS, mat och alla väder

Ett jättegrattis åt västkusten till! Min ”gamla”mejl- och chattvän i alla väder fyller år idag! Hipp hipp hurra! Du vet vem Du är och jag hoppas Din dag blir sval och skön och att Du äter mycket tårta!

Jag ska snart gå o handla för klockan två kommer mina goaste vänner i alla väder hit och ska få kyckling, potatis och annat gott till – hoppas jag. Att det blir gott alltså för trevligt lär det i alla fall bli. Det här ska jag bjuda på, ”Flirtig Texmexkyckling”- recept finns här.

Vädret, ja vädret idag är som en sommardag borde vara. En midsommarafton borde också vara sån här, men jag kan inte älta detta i all evinnerlighet… Men visst är det märkligt att det regnar en enda hel dag och det just är näst sista fredagen i juni? Av alla väder, i alla väder, som finns att välja på för honom/henne som sitter där uppe och bestämmer?

Anmaja

5 comments
 1. Hoppas ni har de trevligt o Grattis till ”gammal” mail och chatt-vän! 😉
  Kramar

 2. Hej Anna, vilka fina bilder du har lagt in på all mat och söta katter. Det märks att jag inte har varit inne ( har inte hunnit)på ett tag, sen när kassören har varit hemma i tre dagar då är datorn upptagen hela tiden. Sitter jag på Saras dator då är det massa ungdommar eller Sara själv som vill prata hela tiden, hoppas att du får en fortsatt trevlig kväll kram Marie

 3. Tack för grattishälsningen! Tackar även din vän Lisen för detsamma. Jag hade en trevlig dag, dock inte med tårta men det blev annat som är gott.
  Lite tungt och kvavt i luften här hos oss idag. Kanske åska på gång? Känns det så i Kalmar också?

 4. Lisen – Ja tack jag hade trevligt och jag hoppas att Du hade detsamma?

  Tack Marie – Jag tycker det fattas nåt om jag bara skriver så det har blivit ”tvunget” att lägga in bilder också. Det är skönt med egen dator, jag har varken kassör eller barn att slåss med. En kassör vore förstås bra att ha som kunde ordna min ekonomi, men det behövs nog en trollkarl för att få ordning på den… 🙁 😉 Vi ses snart! Jag kommer till Holmgången och fotar och kollar läget lite. *fniss*

  Anna

 5. Dorinda – Vi skrev nog samtidigt? Här var mer tungt o kvavt igår, idag fläkter det skönt, nästan för skönt, men det är varmt. Det är dans i Gästhamnen och lite annat som jag kan berätta mer om senare. 🙂
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.