Midsommar 2007


Jordgubbar på jobbet

Efter lång tids torka och grillförbud och gula torra gräsmattor kom så äntligen regnet. Så bra – om det inte hade varit just MIDSOMMARAFTON!!! Men det är så typiskt och inget att hänga upp sig på. Min midsommarafton blev i alla fall jättebra då jag närapå bosatte mig hos Marita och hennes man. När jag kört ut mina hyresvärdar till deras festställe åkte jag vidare till dem. Tiden gick så fort från det att jag kom till Trekanten och till kvällen då jag tog en ”genväg”över till Emmadottern också. Sen var jag hemma hos Lusse ett par timmar innan hyresvärden ville ha skjuts hem igen.


Drink hos Marita – jisses vad gott cider kan vara när man är chaufför!

Marita bjöd först på en kopp kaffe och så gick vi runt och tittade på deras nya våning. Det ombyggda köket som var jättefint och alla väggar som satts igen och tagits bort. Det var jättetjusigt!


Knuttis på fårskinn

Senare åt vi sill i olika skepnad och den ena var godare än den andra! Mums så smaskigt Marita hade fixat! Jag åt av allt och lite till… *L* Och ännu senare blev det maräng- grädd- o jordgubbstårta som även David hjälpte till med – att se på när Marita gjorde alltså…


Mummmsss… Mat gör sig inte alltid så bra på bild… Men gott var det!

Idag skiner förstås solen igen när jag vaknar, men det är vita moln som ser ut att bli större… Känns lite ostadigt. Det gör inget, nu hoppas jag på morgondagen då Anne med familj kommer på middag vid två.

Anmaja

7 comments
 1. Mmmmm vilken dag du hade. Nu hinner jag inte mera kommentera för jag ska yjäna lite pengar tänkte jag….hihi
  Ha det gott vi höres….kram

 2. Oj kan du justera mitt stavfel?……lider ju av att se det juuuuuuuuu……..

 3. yjäna – betydet tjäna

  Klart! 🙂 😉 🙂

  Anna

 4. Hahaha …..jaså det visste jag inte. Även solen har ju sina fläckar eller hur??*L* Nu skiner solen och jag hoppas att det blir så imorgon på lediga dagen..

 5. Monika – Du ser ut att få en fin dag idag när Du äntligen är ledig! Jag ska upp å handla för vid två bjuder jag på sen lunch/tidig middag. Mina goda kompisar i alla väder kommer hit då. Kanske Du vill ha en kycklingbit ocså? I så fall är Du välkommen! Klockan 14 alltså.
  Anna

 6. Ser ut/låter som du hade en trevlig midsommar. Mycke jordgubbsbilder.. inget sugen blir ja… nääääädå….
  Hoppas resten av helgen varit lika lyckad.
  Ses vi imorn?
  Kramar

 7. Hmmar…..så dags nu att se en inbjudan kl 14… Ett sms hade varit på sin plats…..hmmar igen*L* fnissar också.
  Ja, hade jag bara sett detta innan hade jag kommit. Får tacka för inbjudan i alla fall. Tog mig en cykeltur på em. Hamnade på Stensö och blev bjuden på fika hos L. Fick efter en telefonpåringning sedan raskt ge mig iväg för att uträtta ett ärende på stan som brådskade (alltså inte arbete), berättar om det í morgon. Nu ska jag fixa ihop lite musik täntke jag. Har lite favortier som ska bli en skiva. Ha det gott och vi ses i morgon. Kram fr Monika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.