Tankeöverföring

Grattis till Annika i Stockholm, gammal barn- och ungdomsvän från Stövargatan, som jag vet har läst min blogg nån gång… Ja jag vet att födelsedagen var igår, men då kom jag aldrig till skott, varken med mejl, SMS eller vanlig fast telefon. Men hela dagen tänkte jag på Annika och 57 år. I morse skickade jag henne ett mejl, och jo visst hade hon känt mina tankar. *L*

Kan jag läsa andras tankar?

Kan ju läsa dina tankar?
Tänk på ett tal mellan 1 och 50,
Det ska vara ett tvåsiffrigt tal,
Båda siffrorna ska vara udda,
Det ska vara två olika siffror.

Talet Du tänkte på står i min kommentar – klicka alltså på ”Kommentar (x)” här under!

Anmaja

9 comments
 1. Talet Du tänkte på är 37??

  Jag hittade testet på en sida och tänkte på 37 och när jag kollade så var det 37 där också!! Jag bara stirrade, för jag gjorde en liknande grej tidigare där man skulle tänka på en färg och nåt annat och då stämde det också och jag blev alldeles förskräckt – precis som nu! Förklaringen stod också och det var så här:

  ”37-grejjen är väldigt grundläggande beteendepsykologi, helt enkelt det vanligaste talet hjärnan ”skapar” om man ställer frågan på det sättet. Självfallet finns det undantag som för allt annat, men ställer du frågan till 100 personer får du bäst utfall med 37.”

  Men Du tänkte kanske på nåt annat? Eftersom jag tänkte på ”rätt” siffra ville jag bara kolla mina kommentatörer… 🙂 😉

  Anmaja

 2. ”Kommentatorer”…???
  ”Kommentatörer”…???

  Undrar Anmaja

 3. Hej hej
  0 kommentarer till detta……….fniss. Jag brukar inte testa sådant för det är alltid något lurt….(är ju av naturen misstänksam ju ….hihi)
  Man ska inte tro allt man ser eller hör.
  Natti natti

 4. Ps det heter ju kommentatorer i pl….
  Kommentatörer …Ääää…..måste vara lokal någon variant ….inte vet jag

 5. Jag tänkte på 37 men kände på mig att det var nåt lurt. Borde förstås ändrat till nåt annat då för att slippa vara förutsägbar. *skratt*

 6. Monika och Dorinda – Jag är också misstänksam av naturen och litar bara på mig själv, men… hur kan jag välja 37 av alla nummer mellan 10 och 50??? Vad är det som gör att de flesta gör det, även Dorinda som inte vill eller är förutsägbar? Detta övergår mitt förstånd och jag tänker inte öda mer tankar på det – då jag inte kommer att kunna komma fram till nåt! 😉 🙁

  Anmaja

 7. Hmmmm undrar verkligen jag oxo .. för visst blev det 37 här oxo, mystiskt.

 8. Myyzz – visst är det underligt?
  A

 9. Ja visst är det lurigt och varför är det så. I mitt fall var det i alla fall 35 – nära skjuter ingen hare—-men nära var det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.