Springnota

Har varit ute med Ylva i kväll på Harrys. Vi var ett gäng som bjöd henne på mat för att hon har slutat på Barn och är numera Cosmicsupport efter att ha pluggat några år. Ylva och jag började på Barn samtidigt, jag i april och hon i maj 1979. Hon är dessutom med i Vinlotteriet sen start så vi kommer att fortsätta träffas som vanligt och kanske jag ringer om Cosmichjälp nån gång…

När vi skulle betala så förstod vi att det skulle bli krångligt så jag föreslog springnota och vi räknade ut flera flyktvägar. *L* Men ärligheten segrar alltid som tur är och vi bad om notan och servitrisen sa att vi skulle gå in och betala en och en. Det var bara det att vi var åtta som skulle dela på Ylvas mat och det var tre som delat på en flaska vin och så var vi fyra som skulle dela på lite förplock med chips o dip. Och så hade alla ätit och druckit olika saker.

Servitrisen verkade inte tycka att det var några problem, hon knappade in på sin dator och vi betalade en efter en. Vi fick våra kvitton och efter att alla var klara sa hon att en kaffe med chokladtryffel inte var betald… Jisses jag kände direkt att det måste ha varit min! Sååå djädrans pinsamt. Jag kollade kvittot och visst, jag hade glömt bort det i allmän förvirring. Ingen skada skedd sa tjejen, det är sånt som händer.

Typiskt att det var jag som hade föreslagit springnota… Men jag snackar visst bara en massa strunt. Kul hade vi i alla fall och gott var det dessutom.

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.