Linedance i Kalmar gästhamn


Lussekatt får bara dansa hemma


Förra måndagen började vår Linedance i Kalmar gästhamn, på bryggan mot Sjöbefäl till. Då var jag på trevligheter med Skribenttjejerna uppe i Sörmland så jag missade starten. Nu är det så länge sen att jag inte minns några nyare danser, kan nog bara Honky Tonk Stomp…

Tänk att det var sommaren för fyra år sen som Marita och jag satte oss på bryggan och tittade och njöt av den härliga varierande musiken från de där glada dansarna. De ropade ut att det startade nya kurser till hösten och vi sa att det vore kul att pröva på. Sagt och gjort, Marita ringde och bokade in oss en kväll för nybörjare och sen var det ju förstås klippt. Vi var fast, det är ju så kul att dansa, glad musik och inte behöver nån vara panelhöna. En ypperlig singeldans med andra ord.

Nu har jag som sagt inte dansat på evigheter känns det som och jag vet inte om jag hänger med på nåt. Men efter en liten regnskur så verkar det bli uppehåll och några foton kan jag ju alltid ta. Vid regn kan vi vara i IOGT:s lokal och det är jättebra. Men att dansa ute hör sommaren till!

Anmaja

4 comments
 1. Jag vill bara dansa!

 2. Hej Anna Lussekatt ser verkligen ut som han är på jakt, hoppas att ni tyckte det var trevligt igår. Man hinner inte prata så mycket, jag trodde att det åskade i hamnen jag vet inte om det var du som tog kort eller någon annan. Hoppas att du fick med lite kort från IOGT , det får vi mycket beröm för när vi är ute på andra öppna danser att vi har en sån fin hemsida, det är jag stolt för kram Marie

 3. Hej Anna Ja det var ju otur med regnet igår men dansa fick vi ju, ja även du efter enträget övertalande. Jag tycker det var en mycket trevlig kväll trots snabbförförflyttning till IOGT. Hoppas du inte var ”sur” för övertalningen….fniss. Nästa måndag SKA det inte regna eller hur? Är faktiskt ledig idag….!!!
  Instämmer med Marie ang vår hemsida
  Kram

 4. Andreas – Du vill bara dansa… är det en omöjlighet? Kanske bara lite annorlunda? Kanske det finns en Linedance till nån Mötley Crue-låt? Hur mår Du? Jag saknar Dina tankar och ord i Din egen blogg. …och jag hoppas Du kan få en dans emellanåt? Var rädd om Dej!

  Marie – Ja jag tror alltid han är lite på jakt när han sitter o hänger på balkongräcket. Där finns så mycket att spana på! Ja det blev sååå bra igår fastän vi fick flytta in. Jag visste inte att ni var nervösa innan? Har ni inte haft hamndansen förut? Jag tog några kort och de blev inte särskilt bra, men jag har manipulerat lite i PS så jag ska sätta in dem så fort jag hinner.

  Monika – Visst var jag sur – jättesur, men det torkade ju snabbt när vi kom inomhus! 🙂 😉 🙂

  TACK för att ni är nöjda med hemsidan – det är jag inte riktigt alltid själv dock…

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.