Stenstrand


Lek i PS

Jag vann inget på vinlotteriet på norra öland igår, men vi hade trevligt och Marie bjöd på goda grillade korvar och en varm bulgursallad med bla apelsin i. Mums så gott det var och efterrätten var en kulinarisk upplevelse. Vaniljglass med lite Basilikaolja och flingsalt över – de ni! *L*


Blå Ljungfrun i horisontlinjen

Att sova ute var det inte tal om då vädret var si och så. Frukost kunde vi i alla fall inta ute och sen åkte vi mot västra sidan och gick på stenstranden och såg raukarna och Blå Ljungfrun. Tänk att stenar kan vara så olika och att de kan fachinera så? Vi tog kort på dem och plockade några, men jag vet inte om det är tillåtet?


Sandstrand!

Efter en fin helg på öland är det alltid skönt att komma hem igen. Det blev kattpromenad, dusch och sen bara fortsätta att slappa.

Anmaja

4 comments
 1. Underbara bilder Anmaja! Du är verkligen en fotograf med sinne för detaljer och komposition.

 2. Tack Berit!
  Eftersom ”jag ser bilder i allt – överallt” så blir det mycket detaljer och blandade kompositioner och när jag tar in fotona i Photoshop vet jag aldrig hur det slutar! 😉
  Anmaja

 3. God morgon Anna
  Varför ska inte Lussen få dansa? Har du testat? hihihi
  Vilka fina kort på stenar. Jag gillar stenar och kan gå på en strand och plocka fina som jag hittar. Har ett litet arrangemang i en vid låg glasskål med sand och stenar som jag plockat med mig hem från mina resor, har desstuom tryckt ner lite värmeljus (fast egentligen heter det tèljus fick jag lära mig på ett ljusparty !!). Finns de som tycker inte jag är klok men när jag ser skålen med detta i och vet att det kommer långt ifrån så kan man bara minnas ….mmmmmm
  Ja nu regnar det, hoppas bara det är klart tills i kväll……..annars blir det ju IOGT.
  Vi ses……..

 4. Monika – Godmorgon, godmiddag, godkväll… Lusse får bara dansa hemma, jag vill inte att han ska ut på dåligheter och få stickor i tassarna. *L* Visst är det härligt med stenar, vi plockade några, men jag är osäker på om det är tillåtet. Jag plockade rätt stora dessutom… Nu har den lilla skuren gått förbi, den varade inte så länge alls. Det blir nog hamndans!
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.