Katt i brallan

Kolla min gulliga Lussekatt!

Visst är han go, det ser ut som om han skulle börja boxas där han ligger i mitt byxben. Så gör han ofta, kryper in uppifrån, när han hittar ett par brallor slängda i min säng eller annan stans. Så sätter han fram tassarna och ligger kvar och kikar ut, tror säkert att jag inte ser honom! Men se det gör jag och då åker kameran fram.

Idag får jag dåligt samvete igen när jag ska åka bort och inte vara hemma under natten… Jag undrar om Lussisen går runt och letar efter mig då? är det bättre att vara ensam en hel dag? än en natt? Ja det är väl frågor som det inte går att få svar på… Jag brukar döva mitt samvete med att gå runt och gömma kattgodis så att han har nåt att lukta och leta efter. När jag kommer hem brukar allt vara hittat. Duktig kisse e han! Söt och duktig. *L*

Anmaja

6 comments
 1. Vad listiga dom är katterna, jag har två katter som ligger hos mig på nätterna en på ryggen och en på benet. Jag tror att dom vet om man har ont. Att gömma godis att bra mental träning jag brukar ochså lägga godis lite överallt även om vi inte ska åka bort. Hoppas att du får det trevligt kram Marie

 2. Hej Anna Undrar hur du mår just nu …fniss. Underhållning saknar du ju inte hemma med den festliga katten du har. Kan den vara lite bortskämd eller….hmmmar. Men fin och vacker är den tycker jag trots att jag inte gillar katter (ursäkta men de är bara så)Tror inte din katt lider av att vara själv lite, tror att den tycker som vi människor ibland…å vad skönt att vara helt ensam. Man skulle kanske be någon komma hem när man själv är borta och gömma lite godis varstans och sedan gå och leta. Vad tror du om det….*L* I em ska jag ut och plocka fläder. Gör alltid flädersaft. Inte för att jag dricker så mycket men mina barn förväntar sig det ……hmmmar (allt gör man inte tydligen helt av fri vilja men de kära barnen kan man inte göra besvikna, ja du vet hur det är eller hur?)visst är det gott med flädersaft och gin och en isbit, välkommen något dag på det …
  Lite seg idag efter dansen igår. Var ju Linedancens dag anordnat av CR22 i M-ås. Tyvärr var vädret inte det allra bästa och folket inte så många men vi som var hade det trevligt. Fick lära oss 4 nya danser varav 3 var mycket bra och bra musik därtill. Ska nu se till att fixa musik och stegen till dessa så att man kan träna. Uppvisningen gick bra och vi fick beröm. Togs lite kort så hoppas att några blir bra så att det platsar på hemsidan hos oss.
  Hoppas nu huvudet inte är för tungt idag för dig….fnissar
  Oj vad många rader det blev igen….
  Kram fr Monika

 3. Jaså du har varit iväg igen på Öland. Hoppas du hade trevligt och fick sex..flaskor. Katten har säkert haft det bra han har nog inte riktigt koll på klockan och blir lika glad när du kommer efter hem efter ett dygn som efter en kvart.
  Kram
  Marita

 4. Min katt brukar vara själv någon dag eller natt mellan varven och tror at de fixar det även om man har ett dåligt samvete. Var i Avesta igår på linedancens dag och Robbie McGown Hickie var där en super dag.
  Kram

 5. Vilken pangbild! De vita byxorna och den svarta katten! Jättefint! Det är så roligt att du kompletterar dina dagboksanteckningar med egna bilder. Fortsätt med det!

 6. Jättekul med så många kommentarer!
  Tackar tack för dem alla!

  Marie – Jag har ofta Lussekatt i sängen, men han föredrar att ligga vid mina fötter på täcket. Fast om jag ligger på rygg lägger han sig gärna som en värmedyna på mitt bröst, hals och ansikte! Helst rumpan vid min näsa, men det brukar jag avstyra… *L* Godisletande är roligt även om jag är hemma och jag tror att han letar upp det direkt när jag gått, för jag hinner knappt gå förrän han är på jakt!

  Monika – Jag mår prima – värre var det igår. Jag drack bara två glas vin och hade så djäkla ont i ryggen att jag ångrade att jag inte tog värktabletter i stället! Fy för fasiken, men jag ska inte klaga på det nu för vi hade det jättetrevligt och åt gott och sov gott. Idag var vi vid stranden på västra sidan och promenerade och på hemväg fikade vi i Köpingsvik på mitt ”stamställe”. Vet inte vad det heter men de har världens godaste mackor! Flädersaft ska jag också göra – det är väl inte för sent att plocka nu??? Dricker gärna fläder och gin – bjud hem mig bara så kommer jag! *L* Kul att det var bra på Linedancens dag.

  Marita – Sååå länge sen vi sågs!!!??? Vadan detta? Är det jag som inte håller mig hemma? Jag fick varken sex eller flaskor, men det var kul ändå. Vem vet hur klok Lusse är med klockan? *L* Har aldrig sett honom titta på den förstås, men han har väl nån inbyggd… som förstås inte fungerar rätt! Vi ses väl på dansen i hamnen i morgon, måndag?

  Maria – Visst är det vi själva som har dåligt samvete för våra djur, de har säkert inte samvete eller känsla av att vara ledsen för att jag åkt bort en natt… Hoppas jag. *L*

  Dorinda – Kul att Du gillade bilden, det gjorde jag också. Tog den häromdagen och vips kan den ligga i datorn, fantastiskt så tekniken går framåt! Jag gjorde den svart-vit i PS men då blev ögonen så ”själlösa” och avfärgade så jag lät den vara i original. Ja jag kommer att lägga in foton fler gånger, tycker det saknas nåt när jag inte gör det. Men jag är osäker på hur mycket cyberutrymme jag har. Frågade Jonassonen nån gång, men minns inte svaret…

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.