Vinlotteri

Så är det dags för vinlotteri på öland i morgon. Det är Maries tur och hon har bjudit hem oss till sin stuga norr om Löttorp. De var där förra året också men jag var inte med då så det ska bli kul att se hur hon har det där. Lång väg att åka, men vi ska sova över så det blir nog kul. Vi är ju vana att sova tillsammans, lite huller om buller… Ute på marken på östra sidan, ungefär lika högt upp på norra ön som vi ska i morgon. Jag har som mål att sova ute i morgon, men de ”lovar”regn, så vi får väl se hur det blir…

Det känns som om jag inte har vunnit på evigheter. Fast jag kan lyfta på rumpan och ta några steg och kolla i boken, den ligger i köket, där vi skrivit in vilka som har vunnit åren igenom.

Jag vann faktiskt sex flaskor i oktober – hade jag glömt, men minns nu att jag bloggade om att jag ville ha sex… Det vill jag ha i morgon igen. Håll tummarna alla go´vänner!

Anmaja

3 comments
 1. Hej hej
  Antar att du haft det gott på Öland.
  Konstigt….?? Skrev ett så långt och i mina ögon fyndiga kommentarer och nu ser jag det inte. Har du plockat bort det, var det inte rumsrent??? *L* Jo det var det och nu kommer jag inte ihåg vad jag skrev. Mitt närminne är bara så kort.
  Ang Lussen…och gömma godis… funkar det på människor också. Om jag känner att jag är ensam så kan jag ju gå ut en sväng och då kommer du och gömmer godis som jag kan leta efTer ….fnissar. Fyndigt va??
  Gårdagens Linedance dag i M-ås var bra men tyvärr inte så mycket folk men vi som var där trivdes. Fick lära oss fyra nya danser varav 3 var riktigt kul och med bra musik.
  Uppvisningen gick också bra och vi fick beröm.
  Ska snart iväg och jobba inatt. Vi ses imorgon på dansen eller ?
  Kram fr Monika

 2. Meeen Mooonikaaa! Du har ju skrivit sååå lååångt och trevligt i inlägget eeefter detta!!! :_) 😉
  Anna

 3. Hahaha såg det nu också och som jag sa är ju närminnet mycket kort vilket nu är bevisat…..*L*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.