Lussekatter


Detta är Jonassons bullar, icke att förblandas med nedanstående!

Att äta lussekatter mitt i sommarvärmen tycker jag skulle vara en tradition… Ja det är det faktiskt också i vissa kretsar har jag hört. Jag blev nämligen bjuden på en sådan gul härligt sommarvarm bulle på Långvikensbadet i förrgår. Glömde ju att skriva detta i bloggen, men nu får det en egen plats, väl värd att ta till sig för er läsare. Sen att Lussekatt inte fattade nåt där han satt och tryckte i det höga gräset behöver jag inte gå in närmare på.

Tips!! Spara en påse från decemberbaket och njuuut vid Kalmarsund ca sex månader senare.

Anmaja

1 comment
  1. Heeeeej i värmen Anna antar att du är på väg nu till vart det nu var…..i vårt land. Du är ju ingen stugsittare precis *L* Själv orkar jag bara ta mig till jobbet och till stranden just nu. I kväll blir det ju en tur till hamnen för att dansa. Vädret ser ju lovande ut. ska komma ihåg att ta med mig vår banderoll ….säger bara SURPRICE (rätt eller felstavat?, äää orkar inte ta reda på det)
    Å vad kul det ska bli att dansa line i hamnen, synd att du inte är med oss denna premiärkväll men jag tar en dans för dig med.
    Ha det så gott och njut av stunden som den är med att ”bara vara”….kram fr Monika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.