Varma dagar


Snyggare färg än min!

Nu har jag kört den fula vita fläkten jag köpte förra året, i två dagar. Funderar på hur jag nånsin har klarat mig tidigare varma dagar utan denna tingest? Kanske jag inte velat ha nån för de är så ovackra? Men det fläktar så skönt i nacken när jag sitter här och skriver. Hoppas bara jag inte får nackspärr. *L* Kan man det av fläktandet förresten? Jag fick det förr i gamla bilar som inte hade AC och fönstrena var öppna… Ja, ja det ger sig.


Snygg boll – hittade jag här

Inte är det så att jag orkat göra många knop idag. Men en kattpromenad, som inte sträckte sig längre än till baksidan av huset och en cykeltur ”ända till”Giraffen köpcentrum för att förlänga mitt Tips och även handla lite när jag ändå var där. Tipset kunde jag inte lämna i början på veckan då den omtalade svensk-danska fotbollen inte var bestämd hur den skulle sluta.


Ett sånt där lock skulle jag behöva!

Igår tog jag mig ner till ”stenbryggan”på Långvikens badplats för jag visste att Monika var där. Jag hade Lussekatt med mig, jag tror han gillade att sitta i cykelkorgen igen, det var ett bra tag sen nu. Men det vore bra med ett lock på korgen, nu får jag dra i selen så han känner att han inte kommer nån vart. När jag hittat Monika kände jag att detta var nog inget favoritställe för min kära katt. Vi snackade en stund och jag åt min medhavda lunch och sen letade jag upp Lusse i det höga gräset där han låg och tryckte. Såg inte ut som om han trivdes – för varmt och långt hemifrån.


Körtelfeber kan drabba alla åldrar – tror jag?

Det ska nog fortsätta att vara varmt i morgon och kanske in i nästa vecka också. Jag hade tänkt att cykla till Emmas och hälsa på, men de har åkt till Virserum över helgen så det sk*t sig. De har bara Lisa med sig för killarna är hos Tommy. Emil är fortfarande inte något bättre med sin Körtelfeber och kommer att missa både skolavslutningen och allt kul man har med kompisarna innan terminen är slut. Tycker jättesynd om honom. Pratade med honom i telefon och han lät så tjock i halsen. Ingen aptit och bara dricker, men kanske inte tillräckligt i värmen?


Vad ska jag packa ner – hur blir vädret?

I morgon blir det till att packa till Skribentträff utanför Vingåker måndag-onsdag!

Anmaja

6 comments
 1. NU har ja återigen tagit mej igenom missade inlägg.. låter som att även ni hade de suveränt i köpenhamn… Bra!
  tur att du inte gick till slottet idag för då hade du nog blivit besviken… Inte försen imorn ja ska dit… Men de blir nog varmt då me….
  Måste hålla med om att de va en suveränt fin boll du hittade….
  Massa kramar på dej. Vi kanske ses på måndag i hamnn? eller?

 2. Lisen – Aha… Då går jag ju till Slottet idag i stället. Hi, hi… Köpenhamn var jättetrevligt! I morgon åker jag till Vingåker och träffar mina skribentvänner i ett par dagar. Åter hemma onsdag kväll. Ingen dans på bryggan förrän måndagen därpå.
  Anna

 3. Heeeej i värmen
  Visst kan det bli spärrat i nacken av en fläckt. Vira dig en halsduk om halsen om du vill vara säker, räcker med en som är tunn (tror jag). Spärr i nacken gör så ooont ju….ajajaj. Vaddå fotbollen. Menar du att det inte var klart förrän nu eller är det en fotboll du menar. Cykelkorgen med lock var fin. Du glömde ju att skriva om att du var bjuden på enlussekatt på stranden också….hihihi
  Å det är varmt idag med och nu ska jag ta mig till stranden IGEN…!!?? Men skönt är det…..Ha det så gott på din resa. Ta med dig lite av varje och i synnerhet BRAOCHHAGREJOR….
  Synd att du missar dansen på måndag men det kommer ju mera ….och flera
  Pssst …korr. under sista bilden ovan… pAcka ser bättre ut Du kan ju komma ner och fika på stranden om du har lust Kram fr Monika

 4. Monika – Fläckt – fläkt, jag undrar hur det står till med korrekturläsaren idag? Värmen kanske har täppt till nåt i huvet på Dej? *L* Men Du hittade ännu ett ord fel hos mig – attans att jag inte ser när jag ändå läser igenom sjutton gånger! Men nu har jag ”packat” rätt! 😉 Söndagsmorgon, upp tidigt, dammsuga lite runt kattskrällets utspridda småstenar/sand från lådan och intaga frukost på balkongen. Livet är rätt bra.
  Anna

 5. Ååhå

  Jag blir nästan alldeles yr i huvudet över allt jag läser här.
  Plötsligt från Köpenhamn och Lisen tillLiniedans nånstans där det är väldigt kul.Du har så roligt, tycker jag och jag skulle bara fördriva tiden tills kvällen kommer. Det här får jag läsa ordentligt när jag kommer hem på onsdag ifrån tjejträffen i Jeriko.

  Kram till dig. Vi ses snart.

 6. Vincy – Kul att Du skriver här! Ja här är fullt upp, inget eller nåt mittemellan. 🙂 Lisen som brukar skriva kommentarer i min blogg är inte vår skribent-lisen, nej, det är en ung tjej som dansar Linedance. Jag har hajat till nån gång också och tänkt fel. Ja Du får läsa vidare efter vår träff! Jag håller just på att packa och tog nyss ut brödet ur ugnen. Måste nog ta en liten provbit… 😉
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.