Rutiga skjortor

Har varit på stan med Monika och letat efter fyra rutiga skjortor, lika dana – men olika storlekar… Det blir inte lätt att finna dem. Och ännu svårare att hitta tio-tolv lika dana! Men deeet behöver inte jag tänka på, mitt bekymmer är att hitta bara fyra. *L*

Just för årstiden är det vanligast med kortärmade, men vi vill ha långärmade så vi kan vika upp dem. Det är snyggare. Vi får hålla utkik under sommaren och larma varann om vi hittar nåt. Den 15 september, Ostkantens 5-årsjubileum, då ska vi ha dem.

Vi har tittat på rutor med både rött och blått i, jag vill ju mer åt rött och Monika blått. Eller varför inte en enfärgad ljusblå linneskjorta? Vad vill Hans och Bitte tro?

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.