Kommentera mera! *L*


Högen har minskat, men det tar tid att kolla allt…

En uppmaning till att kommentera mera utlyser jag här och nu! Tänk vad kul det är där bakom i kulisserna. Jag skrattade åt era kommentarer glatt. Inte högt för mig själv, men jag drog stort, ett snett leende. Jag minns första gången jag skrattade högt för mig själv. Det var i Storklas, nyskild och nåt kul på TV. Jag blev nästan lite förskräckt där i ensamheten av att höra mig själv… Jag tänkte att det är tillåtet att göra det. *L*

Lisen – kul att Du är tillbaka från Venedig och tar Dej tid att läsa tillbaka i min blogg det Du missat. Loggan är nu på plats i förra inlägget och vi får väl anse oss rättså nöjda med den. Du undrade nyss på MSN vad jag röjer – jag röjer i den stoora pappershögen som samlats alltför länge på kökssoffan. Ja nu var det inte bara där utan högar lite varstans… Var kommer alla papper från?

Monika Du får skriva så långa inlägg Du vill och jag som trodde det fanns en spärr, men det var bra att Du fick med så mycket vesäntligt! He, he, he… Klart man inte bryr sig om hur ANDRA har det, men det hindrar ju inte att jag känner mig skamsen som inte kan hålla ordning mellan varven. Därför som jag bjuder hem folk, såna som inte varit hos mig förut, så måste jag i alla fall göra ett litet ryck. *L* Hem som hemmahosreportagen visar är vackra och – sterila, opersonliga, inga riktiga hem. Håller fullkomligt med. Jag tror jag ska skaffa mig ett öga i dörren.

Berit, jo jag vet att elmyran inte äter fisk. Jag läste först så slarvigt att jag tyckte det stod att hon inte är frisk… Jag fick en klump i magen på en hundradels sekund, men den försvann lika fort. Men hur var det, äter hon kött? Jag tar kontakt med henne. Och så var det väl ”V”- vad äter hon? Tror det var nåt där också, att jag har så dåligt komihåg. Vi får nog ta en allmän fråga igen inne på SK. Det ska bli sååå kul att träffa er igen och att se Ditt Jeriko!

TACK för alla KOMMENTARER!

Anmaja

4 comments
 1. hehe.. ja har också försökt de där me att få mina läsare att komentera mera men de hjälper inte särskillt mycke…
  Men de e kul att folk läser iaf…
  O ja komenterar så fort ja ser minnsta att komentera på!
  Så mej blir du inte av med…
  På tal om högar har ja också en del (som många andra linedancare) men mina betår inte utav recept m.m utan av dansbeskrivningar…
  Oj va många ja har som bara väntar på att bli inlärda… Huj :S
  Hoppas de inte är så för dej!
  Kramar

 2. Heeeej Ja det var ju bra att det inte finns gräns för att kommentera …..eller finns det…….Ja det mesta ligger ju i btreaktarens ögon vad det än gäller. Den som inte orkar läsa får låta blir. Håller med dig att man kan visst sitta och skratta åt vad andra har skrivit. Jag känner att om någon åtminstone har dragit på smilbanden åt mina kommentarer så blir jag glad. Kul att få glädja andra. Har precis som Lisen skriver massor av dansbeskrivningar som bara ligger omkring och i diverse pärmar. Har i kväll faktiskt gjort ett ryck och sorterat lite ….dä ni …. Hade en skön stund vid stranden idag ett par timmar och gjorde mitt devis ….”Bara vara” …. mmmm så gott och ligga och titta ut över havet…. Fler av dessa dagar vill jag ……..Men arbetet kräver ju sitt ….Är i alla fall glad för den stunden som var idag. Är nu något färgad……hmmmm och det börjar hetta lite ……men det var det värt. Ha det så gott
  Natti natti fr Monika

 3. Elmyran äter inte fisk och inte kött och är allmänt kräsen. Endast honung från svenska bin o s v.
  V äter enklare men inte kött. så det så.

 4. Lisen – Du har också en trogen skara som skriver, men några mängde blir det ju inte. Jag vet att jag kan vara lite dålig på att både gå in o läsa och skriva i andras bloggar, men försöker alltid skriva nåt då jag är inne o läser. Det går lite upp och ner det där. Jag föröker även att besvara kommentarer jag får, det är som en uppmuntran för den som skrivit. Men jag är dålig att kolla om jag själv fått svar på kommentar hos andra… 😉

  Monika – Ja några dansbeskrivningar har jag ju inte precis… Är ju inte en sån hejar på´et som ni. 😉 Tycker dessutom att det är jättsvårt att läsa på engelska, för att inte tala om att prata… Men det behövs ju inte heller! Visst drar jag på smilbanden när jag läser Dina inlägg! Dina mejl och mess också! 🙂

  Berit – Ja jag vet hur ”petig” elmyran är, men det får bli som det är. Ska bli kul att träffa henne igen och Dej förstås och de andra. Hur många blir vi? Om nu V inte heller äter kött så gör jag en ”fuskenkel” fiskrätt uppe hos Dej. Kan jag handla där i närheten? Fisk är inte lämpligt att släpa med på tåg då den tinar så snabbt. 🙂 😉

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.