Åh fanken med mera


Jag sa inte ”Hej – vad kul – är det Du – välkommen in!”när det ringt på dörren och jag öppnat och Monika stod överraskande utanför – nej jag svor nåt fult, men tack och lov så skrattade hon bara. OCH HäR SOM SER Så öVERDJäVLIGT HEMSKT UT! Ja fy fanken, jag har inte städat på typ tre veckor för jag har bara INTE ORKAT. Ju mer det samlar på sig, dammar igen och kattsanden sprider sig på golvet, ju värre är det att ta tag i det. Sen kan jag sitta och sy mitt i alltiohp! Hur har det blivit så här? Ja – och då överdriver jag verkligen inte, som många gör om de bara har lite skit i hörnen.

Monika och jag cyklade till Arkitektkopia som hjälpt oss göra om ostkantenloggan och efter att ha fått in åsikter från de andra, ja de som över huvud taget sagt nåt, har vi nu spikat hur den nya ska se ut. Vi var dock några som ville ta bort ena musen, den som ligger ner som en fyllehund. Hittade inte den rätta loggan, men den här över är snarlik, med mörkbruna hattar och röda snusnäsdukar, men uppviket på byxorna ska vara ljusare blått, ungefär som avigsidan på jeans. Jag ska leta upp den riktiga loggan senare, nu orkar jag inte…

Pssst… Jo nu har jag hittat den, men det ska även stå Kalmar ovanför Ostkanten…

Anmaja

9 comments
 1. Har nu tagit mej igenom alla inlägg…
  e nyfiken på den nya loggan men den får ja kanske se imorn eller i helgen? För nu ska ja försöka ta mej isäng.. (bara ett inlägg i bloggen först :P)
  Kramar

 2. Lisen – TACK för alla Dina kommentarer som klingat in medan jag bloggat ikväll och jag hittade just den nya loggan, ja det var ju inte så stora skillnad, men i alla fall! Såg att Du ville ha fotot på mig och sen dök det ju upp… Snyggt va? Blått hår är lite annorlunda om man säger så. Nej det blir ingen kryss i höst igen, jag får nöja mig med Böda… Och nu får jag nöja mig med kattrackaren i sängen! 🙂
  Anna

 3. Hej hej Anna
  Hmmar åt det som du skrivit men ok då…….hmmar*L*. Vaddå, var och en har väl som den har det. Jag bryr mig inte och har aldrig brytt mig om hur folk har det hos sig, bara jag slipper att röja och städa hos andra, orkar ju knappt hos mig själv. Hade ju varit värre om du bett mig börja städa eller röja. Fast du hade ju kunnat säga heeeej…….*LER-o-fnissar*
  Hem som ser ut som hemma-hos-repotage, där det ligger stylat med tidningar snörrätt och fruktskålar i 3 storlekar, gardinpaneler i rätt häng (inte två olika upphängningar *fnissar – vet ju att du testade ju) har jag inget till övers för. Måste väl synas att det bor någon i hemmet eller hur?? Det är ju den bor i hemmet som ska trivas, fast instämmer med dig att ibland trivs jag inte heller i min röra men ORKAR bara inte röja/städa utan gör något som är roligare istället. Vet ju att röran är kvar tills jag MÅSTE eller orkar göra det, såvida du inte kommer och röjer hos mig när du nu har ångan uppe…….hihihi
  Nu är det läggdags och jag är trött. Ska ju börja kl 7 imorgon, trodde jag började kl 14…….men 7 fanns någonstans i bakhuvudet, för det är jobbets byggmöte på em som jag ska på. Vilken fasa om de hade ringt kl 7 fr jobbet……..ååååååå, vill inte tänka på det. Så himla bra loggan blev, hoppas vi får den i morgon.
  Ska nu fortsätta med Små citroner gula …. den måste du låna=dagens boktips
  Natti natti från Monika

 4. Haha jag kan inte annat än skratta högt när jag läser både din blogg och kommentarerna till den! Visst är det som ni säger att alla får ha som dom vill. Själv är jag noga med att det ser ”fint” ut men under döljer sig dammråttor och skräp i hörnen för att inte tala om i skåpen som jag hoppas ingen nånsin öppnar. Lite friska blommor och en duk gör susen i alla lägen! Jag trivs bäst själv då och det är väl det ett hem handlar om? Inte sant? Kram från Berit. För att tala om något annat, du vet väl att Elmyran inte äter fisk?? Något annat till henne du vet när.

 5. hej i natten Oj vad lång föregående kommentar blev av mig. Lovar att fatta mig kortare i fortsättningen. Hoppas du haft en bra dag. Min var seg som attan. Måtte solen skina lite mera i morgon också. Vill ner till sjön ju……….Natt natti fr Monika

 6. har du tankar på att fortsätta din städning hemma hos monika kan du ju fortsätta här sen…. 😉

 7. Lisen – inga såna tankar… 🙂

  Anna

 8. Jaha det låter bra, det går bra att fortsätta till mig sen. Tänkte att man kanske kunde trimma katterna att städa tills man kommer hem om dagarna kram

 9. Självklart – Jag kommer till er alla och städar, putsar fönster och allmänt röjer bland era grejer. Det ser jag fram mot, ska bli ett nöje!!! 😉 🙂 😉

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.