Mp3 och moster Margareta

Tänk att en sån liten manick kan rymma så mycket! Ja nu går ju både mode och teknik fram så fort så jag vet att min ett år gamla/unga spelare anses som omodern redan, men den funkar för mig… Utom att lägga in böcker på. Nu skulle jag bara lägga in de tre sista skivorna på en Nesser-bok, Fallet G, men det blev så konstigt så jag fick ta bort det och har lagt in blandad musik i stället. Så har jag ju radion att lyssna på också, det är bra att ha radio i Mp3-spelaren också tycker jag.

För att kunna lyssna på boken måste jag släpa med min CD-freestyle också i morgon när jag 5 och nånting tar tåget till moster Margareta, 87 år, som bor i Värnamo. Jag är där halv åtta och hoppas på fint väder i regnhålan, så jag kan promenera genom stan och sen få en macka o kaffe när jag kommer till Blåbärsvägen. Sen får vi väl se vad vi hittar på. På kvällen ska i alla fall Margareta bjuda syrran och svågern på middag, ja och mig också då förstås. *L* Jo ett besök på kyrkogården har jag lovat mostern också, så kan hon stötta sig på mig. Sen åker jag hem vid 20-tiden.

Anmaja

5 comments
 1. Ja visst är de bra, jag köpte mig en ny mobil häromdagen och den ska tydligen också funka som Mp3 men har inte den blekaste om hur det funkar, får väl läsa boken. Är inte så himla teknisk vad gäller sådana här nymodigheter.

  Kram

 2. Maria – Ja att läsa instruktionerna måste jag också och då räknar jag mig ändå som ganska teknisk. *L* Min mobil har inte ens kamera som jag tycker ”alla” har nu… Men jag vill hellre ha en riktig kamera. Eller iaf både ock. Mp3, radio och lite annat kan jag tänka mig att ha i mobilen – den nästa som jag köper.
  Anmaja/Anna

 3. Hej Anna
  Hoppas dagen har varit trevlig för dig. Vissar upp din logga ikväll, den var bäst tycker jag. har nu äntligen bytt min färgpatron så de är utskrivna i färg vilket blir något helt annat eller hur? Solen gassar och jag ska ta mig cykeltur till staden och njuta av det underbara vädret och kolla lokalen, men jag vet inte vad jag tycker än…hmmar Har nu Kajsa Ingmarssons …Små citroner gula i öronen. Idag kom äntligen Håkan med sin nya. han satt fast i brevinkasten men jag lossade honom varsamt och ser framemot 18 tim med honom. Du får ju självklart låna honom sedan om du vill………vill du *L*? Lovar att inte nöta ut honom
  Vi höres……Kram fr M

 4. hej Anna!
  Åh vad trevligt det är att läsa Din blogg och Grattis till svärmorskapet på riktigt. Hälsa Emma och gratta också från mig.
  Jag har också funderat mycket på att Tina, Fia och jag skulle besöka dig igen. Får se om det kan bli av till hösten.
  Ha det bra Anna
  kram från Annika i Stockholm

 5. Ahhh, Annika! Välkommen till min blogg! Kul att Du läser och kul att du också tänker det vore trevligt med en resa hit ner tillsammans med Tinna och Fia. Vi får ta tag i det! Har ni kontakt? Jag ringde Fia på födelsedagen men då var hon inte hemma. Din mans e-adress som kom upp när jag skulle godkänna ditt inlägg innan det läggs ut i bloggen och jag tänkte, vem är det? Jag fick positiva vibbar och så kom jag ju på att det var Du!! 🙂 😉
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.