Dans, smärta o gamla kompisar


Fotot från Silja-kryssen

Attan också att jag inte orkade ta mig till IOGT och den sista träningsdansen den här terminen i går eftermiddag/kväll. Men så var det och jag får väl lite skylla på att jag var ute och cyklade, bla ut till IKEA. Det är en mil tur och retur och det var en sjudj*klars motvind. När jag kom hem var jag helt slut och orkade inte tänka på cykel till stan också. Hade behövt nån som sparkat mig i baken för att komma iväg.

Idag fyller min gamla kompis ”Fia” i Täby år. Jag har ringt men sonen svarade att hon inte var hemma. Det vore kul om hon, Tinna och Annika kunde komma ner och hälsa på igen, men vi måste nog planera det långt i förväg då Tinna har så fullt upp med sitt jobb, möten och annat. Det är nog tre år sen de var här och sen har jag träffat Tinna när jag varit uppe ett par gånger. Kul att ha kontakt i alla fall även om det inte blir så ofta. Vi gick femman till och med åttan tillsammans i Grundskolan. I nian skildes vi åt då jag valde Estetisk linje och blev kompis med Nina som jag träffade när jag var i Stockholm senast nu i april.

”Bärta”från Värnamo Folkhögskola, 1967-68, är också en gammal kompis jag har kontakt med. Jag ringde henne faktiskt idag också, men det var hennes man som svarade att hon var och jobbade i hemtjänsten idag och i morgon skulle hon mura. Hon läste till murare rätt nyligen, på gamla dar. Det ska vara Bärta till det!

Anmaja

5 comments
  1. Hej igen Var detta kortet nödvändigt att ha med här ??? Grrrr……fnissar och *L* Vill gärna veta vad det är för dans………/M

  2. Men Monika – jag har ju inte sagt vilka som är med på fotot – nu har Du själv avslöjat Dej… ja, där i mitten alltså… *L* I helmörka kläder, inte röda och inte gula… 😉 🙂 Dansen är Clap your hands… eller nåt sånt… *L*
    Anna

  3. Vad kul att så många ostkantare kom med , kvinnan i svart har jag nog sett förut kram

  4. Marie – Ja visst, kvinnan i svart är en välkänd figur i Ostkanten! *fniss* Tycker mig känna igen ett par tre till…
    Anna

  5. Hahaha nu var ni roliga va!!!! Svarta damen….hmmmar Clap your hands tror jag inte på för den gillar jag inte längre …är lite tjatig. Vaddå sett förut Marie…./M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.