Köpegardiner och sol

Nya gardiner är på plats i salongen! Ja jag vet att jag borde ha putsat fönstren i samband med detta och städa undan och göra fint… Men nu orkade jag inte det, så gardinerna hänger där och blomkrukorna borde ha fått lite duschning och påfyllning av ny jord också. Så mycket ”borde och måste”… Jag sk*ter i dem! *L* Inte i gardinerna förstås, är faktiskt rätt nöjd med panelvariant igen, fast jag tänkt att jag inte skulle ha det. Nu blev det en i naturfärgat linne och en i ljusbege spets. Gör sig bra mot grönskan utanför. Kanske det får bli nåt annat till vintern… Men jag har ju inte bytt de förra, blå linnegardinerna, sen jag flyttade in här, så vi får väl se.

Efter några droppar regn igår äntligen, så har det slutat blåsa verkar det som. Hoppas på det i alla fall. Solen strålar från en klar himmel och har så gjort hela morgonen. Vackert ljus genom linne och spets. Tidigt när jag vaknade vid sju nånting så var det dimma, men den har alltså lättat. Nu ska det bli frukost, naturell yogurt med äpple och müsli tillsammans med P4, söndag förmiddag.

Anmaja

7 comments
 1. Vilka snygga gardiner, inte alls nödvändigt att putsa inte.

  Kram

 2. Maria – tack för de orden!
  Känns mycket bättre nu! 😉
  A

 3. Vilka snygga gardiner. Ibland får man fuska lite med fönsterna kram Marie

 4. Marie! Kul att höra av Dej här! Tack – visst är det skönt att fuska med fönstertvätten!
  A

 5. Hej hej och god morgon Anmaja
  Ja gör som jag. Har tvättat många fönster i min dar. Kunde förr inte hänga upp rena gardiner utan att ha putsat fönstret, men av någon underlig anledning så går det alldeles utmärkt idag. Har det med stigande ålder att göra eller dålig syn?? …….fniss. Går så bra att blunda när man är vid fönstret eller så drar men ner persiennerna. Fina är dina gardiner vare sig med eller utan putsning av fönster
  Kram fr M

 6. Monika – TACK – Du åxå!! Så bra att jag har alla med mig i detta slarv! 😉 Har säkert inte med ålder eller dålig syn att göra, det kan bara ha att göra med mognad och att vi insett att ta vara på tiden… Ja det har väl med åldern att göra då… 🙂
  Anna

 7. Hehe.. tror du det har me åldern att göra?? hur gammal e ja då? Mina rutor blir inte rengjorda speciellt ofta…
  De vill ja lova att de e inte direkt de roligaste ja vet…
  Men som övriga sagt.. tycker de går alldelles utmärkt ändå
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.