Stopp i toan – 2

Varning för känsliga, ”äckelmagade”, personer! *L*

Förra helgen hade jag stopp i toaletten, det är inget kul! Det var den dag som var efter personalfesten, då jag kände mig mindre bra. På morgonen hade jag gjort vad jag skulle, som man brukar på den tron som har huvudroll i denna historia. Jag brukar inte titta i toan när jag spolar, utan just bara spola och sen ner med locket. Dock hade jag noterat att det låg kvar en bomullstuss innan jag satte mig. Den bomullstuss jag tagit bort gammalt nagellack med, den var lite rosa, dagen innan då jag målade naglarna innan festen. Borde ha reflekterat över att den var kvar…

På eftermiddagen var det dags att lätta lite på trycket, inte för att jag ätit nåt på dagen, jag mådde ju inte så bra, utan för att jag druckit mängder av vatten. Det brukar visst underlätta ”dagen efter”. *L* När jag öppnade toalocket var det nåt mörkt i vattnet… Hade inga glasögon på så jag spolade bara för att få bort det. Förresten behöver jag ju inte här gå in närmare på hur det såg ut, det där som vad jag trodde legat o skvalpat bara sen morgonen… När jag hade dragit upp spolgrejen – jag har en gammal toa som man drar upp i stället för trycker på en knapp – såg jag hur vattnet STEG!!!

Jisses vad äckligt, det där fulfärgade vattnet – tänk om det skulle stiga över kanten! Rinna ner över golvet, sprida sig ut i hallen… Många tankar for genom huvet innan vattnet stannade precis vid randen till kanten. Javisst, tänkte jag, spolvattnet är förstås aldrig mer än det får plats i toastolen! Jag såg hur det sakta, sakta sjönk undan och spolade igen, såg hur det steg och sen åter sjönk undan… Men det gick ju så sakta?

Vad hade hänt? Var det stopp? Varför? Jag såg för mig att jag fick be hyresvärden komma och kolla upp detta… Komma hit upp och se hur ostädat jag hade och sygrejs överallt. Och all smutstvätt som låg i badrummet och väntade på att få komma ner i maskinen… Bagateller som jag förstorade upp till orimlighet, jag vill inte de ska se min röra bara. *L*

Ja vad skulle jag göra? Såg ju när jag spolat ytterligare några gånger att det låg papper o annat där nere mot kröken och tänkte att jag måste få upp det på nåt sätt, men hur? Jag ville knappast sätta ner handen och dra… Tänkte inte på säna där stora skyddande gummihandskar, men det har jag heller inga så det var ju uteslutet. Till slut hittade jag en sticka som jag krökte till lite och förde ner och drog och fick upp massor av papper och en sån där grej som jag letade bild på igår…!!!


Tips! Använd ej uppfräschare till spolvattnet!

Jag skyller detta på Lisa – stackars oskyldiga barn som inte kan försvara sig – som faktiskt var och lekte i badrummet dagen innan personalfesten, dagen innan, ja… Nåvä, jag kan misstänka Lussekatt också då… Men svårare för honom att få upp det tunga locket och pilla bort den där… Jag bör nu ha lärt mig att se ner i stolen innan jag sätter mig!

Ha en bra dag!

Anmaja

1 comment
  1. Massa papper sade du… Tar du så mycket papper?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.