En riktig svärmor

Nu har jag blivit en RIKTIG SVäRMOR!! Emma och Dennis gifte sig idag klockan två ute i solen vid Kalmar slott! Jonas och Venche var vittnen och sen kom de runt till mig – och då var jag inte hemma! Jag var och handlade, men kom just cyklande hemåt när jag såg Dennis strålande jättelycklig, finklädd stå vid bilen utanför mitt hus… Jonas och Venche var också där och jag kopplade inte sammanhanget! Fastän jag visste att det skulle bli bröllop i dagarna, blev jag helt förvirrad, stirrig och fattade nästan inget. På nåt sätt hade jag kopplat bort det när det nu skulle vara hemligt…

Emma klev ut ur bilen och hon var bara sååå fin!! Sitt svarta lockiga hår med rosenknoppar i och den vita tunikan o de vita byxorna – ja hon var strålande, vacker! Jag hade funderat mycket hit och dit, men inte tänkt att de skulle komma hit efter vigseln. Konstigt att jag inte tänkt på det? Trodde väl bara att de skulle ringa och säga att nu var det klart. Men nu fick jag veta… Du har två timmar på Dej, sen ses vi och äter middag på stan.

Dennis mamma var ute och klippte gräset och fick meddelandet om giftermålet och att komma ner från Virserum – 12 mil. Killarna och Lisa var hos Tommy och fick reda på det när de blev hämtade. Alla vi hade det ju på känn, men ingen visste exakt när och hur – utom Jonas och Venche som naturligtvis visste det och blivit tillfrågade redan i november eller där omkring.

Emma och Dennis hade tänkt bjuda på middag på Källaren Kronan, men de öppnade senare och vi var tvungna att hinna äta innan Jonas måste resa vidare. Han har varit i Stockholm och jobbat och skulle hem. Jag fick i alla fall träffa honom en liten stund och hoppas förstås att vi kan ses lite mer snart igen. Det blev middag på Ernesto och det var mycket bra service och jättegod mat! Jag har varit där förut och inte alls varit nöjd, men nu får jag väl ändra inställning.

Jag är så glad att de valde ett enkelt sätt att gifta sig och inte la alla pengar på ett jättebröllop! Jag tror detta blir precis lika fint att minnas som nåt annat. Jonas tog kort och många var jättefina. Jag tog lite här utanför och på restaurangen – bla brudbuketten här över.

Det blev ett mycket trevligare inlägg idag än det jag tänkt skriva om, nämligen stopp i toaletten. Det får jag skriva om i morgon i stället. *L*

Anmaja

5 comments
 1. Hej Anna Å jag ber att få GRATTA svärmor då*L* Känner du dig äldre och mera respekterad nu då? *L*
  Ja att bli överraskad har ju sina poänger ……..eller ?
  Nu ska jag ta mig en lite tur till bädden och vila benen. I natt bär det ju av. Ha en trevlig och skön helg. Skulle det inträffa ”skandal” eller annat kan du ju alltid sms:a
  Natti natti från Monika

 2. hej hopp!!!
  Dennis syster stavar sitt namn med Wenche. Annars var det bra…
  Du skulle bara veta hur planen var för att boka dig
  till middagen. Men det får vi ta över tel. tror inte att du vill att jag skriver det här, hi hi!!
  Men inte nu, för jag ska titta på TV till kl. 22:50
  grannarna vet om det nu, men Håkan är inte hemma, så det blir inget bus i helgen i alla fall…
  kerstin ska försöka avstyra dem, eftersom det inte busas i efterhand…
  KRAM EMMA S, hi hi…

 3. Emma!!
  Har Du hittat hit nu?
  Det var ju både trevligt och överraskande. Fast Du fick ju förstås adressen av mig häromdagen… *L* 😉

  Wenche med dubbel-w ska jag försöka komma ihåg och gå in och ändra direkt.

  Din bror har redan skvallrat om era planer för att få mig till middagen och jag sa till honom att jag inte är sååå lättlurad och så springer jag inte på dejter hur som helst heller! 🙂 😉 Så det var ju bra att det blev som det blev. KRAM till Dej lilla gumman!

  Monika – Klart jag känner mig mer respekterad, men inte äldre! 🙂 😉

 4. GRATTIS, var länge sedan jag hälsa på dig, men nu kommer en hälsning. Nu har jag bokat mig på andra kryssningen.
  Kram

 5. Grattis!
  Håller på och läser igenom alla dina inlägg så de kanske blir några fler komentarer….
  Ja ska också till andra kryssen.. ska du dit?
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.