Stress


Pressens fotograf…

Det känns som lite för mycket stress just nu – jag får göra som jag lärde mig igår… Föra vänster tumme mot pekfinger och långfinger – på samma hand. Klämma till och ta ett djupt andetag, hålla kvar – både greppet och andan ett par sekunder och samtidigt blunda, sen släppa och sakta andas ut… Bra att göra om järnvägsbommarna just går ner när Du är på språng eller om framförvarande bil kör i 30 på 70-väg och det inte går att köra om. Men blunda inte då!

Emmas tunika är just klar och då upptäcker jag en liten, liten fläck på ryggen, eventuellt blod från en nål som slunkit in i fläsket på henne. *L* Jag har tagit ”Ta-bort-spray”och kallt vatten på, tror det försvann. Nu har jag nya syprojekt på gång. De frågade på jobbet om jag ville sy en liten gardin till ”Luckan”inne på mottagningen. Japp det vill jag sa jag – symaskinen är ju redan uppvärmd. *L*

Jag har även nya gardiner på gång till salongen – första ”köpegardinerna”för min del och de är inhandlade på KID-hemtextil. Har jag säkert skrivit innan, men jag är ju så glömsk. Tunt gräddvitt spetsigt tyg och så ska jag kombinera det med en längd naturfärgat linne. Allt är sytt, men de ska upp och jag måste ev lägga upp dem och så behöver de ju strykas innan de ska upp. Svarta järnstänger ska också upp och de köpte jag på IKEA redan för två eller tre år sen. Var egentligen lite trött på just panellängder, de förrra har jag haft sen jag flyttade in här, blåa i linne, hemsydda. Men nu får det bli så här ändå.

Kvart i fem ska jag vara vid sjukhusapoteket för att åka med Monika till Skälby lada – loge heter det väl i alla fall? – och kolla läget inför femårsjubiléet i Ostkanten den 15 september. Sen styrelsemöte i dito klubb efter det. Men sen är jag ju ledig två hela dagar! Jisses vad bra det blir och då kan jag ta några microavslappningar om det frestar på…

Anmaja

3 comments
 1. Hej hej
  Ja helt klart att denna bilden ska in i en kontaktannons. Även en blind höna…….osv….hihi. Jag tycker du är så fin i blått. Be dem testa det nästa gång på frisörskolan. Påminner mig om min son när han kom en gång med så blått hår som du har på bilden, hans mamma sa ingenting……faktiskt. Tänkte bara …jaja det växer väl ut igen…vilket det gjorde
  Packar och plockar runt lite……ledighet vad är det? Skulle vilja ”bara vara” för ett par dagar och njuta av den sköna våren. Det bara luktar så gott ute ……mmmm åka ner till Långviken och titta på molen och en bra bok i öronen……….
  Ha det gott och natt natti

 2. Monika, så Du tycker jag ska sätta in det fotot, ja jag får väl hitta nåt bra ställe där jag kan annonsera ut mig… 😉 Problemet blir väl när alla svar rasslar in… Blått hår ja, det har redan vuxit ut på mig, jag ser helt vanlig ut igen, men glasögonen sätter jag på mig om jag vill vara så där söt igen. *L* Idag ska jag inte göra många knop, kanske sy lite och ikväll är det åter vinlotteri. Bra att vi inte dricker vinet också, det klarar jag nog inte av…
  //A

 3. aha.. här är den..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.