Friskvårdsdag

Den årligt återkommande traditionen med friskvårdsdag på jobbet har infallit för mig idag. Vädret skulle bli jättedåligt, grått, grått och bara regn enligt ”expertisen”. Vilken tur att de hade fel! När jag cyklade iväg på morgonen duggade det, men under dagen har det klarnat upp, fast det har börjat blåsa mer och mer – inte så kul för dem som paddlade på eftermiddagen. Men tolv man i fyra kanoter tog sig runt i alla fall och det var skönt att jag backade kände jag när jag såg hur det blåste. Jag hade aldrig pallat med det idag.

Förmiddagen ägnades åt stress, avslappning och massage på Brofästet. Vi fick ge varandra ”qvickmassage”och det var bara sååå skönt! Evy och jag gjorde på varann. Lunchen var inte så god som vi alla förväntat oss, då de som varit där tidigare lovordat deras kök. Vi fick lamm och sötpotatis, kaffe och en kladdkaka. Gick ju ner, men rätt smaklöst.

Efter lunch cyklade jag först till ängö för att plåta kanotisterna och sen till Svinö, resten promenerade och vi hade gemensam fika där ute vid halv tre. En rätt bra friluftsdag är betyget på dagen! Lugnt och avslappat.

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.