Pigg igen!

Den så kallade vinprovningen i går kväll var nog inte för personer med baksmälla… Ja nu hade väl den gått över till kvällen, men jag var så trött och hela kroppen värkte som om jag sprungit en kvartsmara, minst. Värken kom väl från personalfesten kvällen innan… Det kostar på att ligga på topp. *L*

Hos Helen och Micke hade vi som vanligt trevligt, men vi var inte så många då fyra var frånvarande. Och så jag då som ändå var där, men rätt frånvarande. *L* De bjöd på gott att äta och tre goda viner, men jag har redan glömt vad det var för nåt vi drack. Ja nu tog jag ju bara en liten skvätt i varje glas och sen fick jag ändå slå ut det… Jag drack desto mer vatten i stället. Det var mycket gott! Efter ett par timmar kände jag att jag inte orkade mer så jag fick tacka för mig, cykla hem och stupa raklång i säng. Slog på TV:n och såg att det var ESC, men jag somnade innan jag hade hört en hel låt. Vaknade mitt i natten av myrornas krig och stängde av…

Har sovit hela natten gott och vaknar nu ganska pigg, vid sju redan. Slog på radion och har lyssnat på Bildningsradion som har bra program på söndagsmorgnar. Idag om Barnmedicin och smärta – intressant om barn på Neonatalavdelning. Det var ju mitt område tills jag fick mina ryggsmärtor. Nu är det ju Barnmottagningen som gäller och det går ju det också, tack och lov!

I morgon är det min tur att gå på Friskvårdsdag med jobbet. Vi är uppdelade i tre grupper, en förra veckan och två denna. Träffas på gamla teleskolan, Brofästet, för att få veta lite om stress, avslappning och massage. Sen intaga en god lunch och på eftermiddagen paddla kanot eller promenera till Svinö och fika där. Det ska bli dåligt väder sägs det och nån paddling hade jag förmodligen inte kunnat klara med den värk jag fortfarande har… Det blir skönt med friluftsdag efter denna helg! Slippa koncentrera sig på nuffror o krumilurer o journaler.

Anmaja

2 comments
  1. Hej där! Jag har tittat in och läst vad du haft för dig på sista tiden. Full fart som vanligt. Hur blev vädret på friskvårdsdagen? Gick det att paddla? Här är det mulet och kraftig blåst. Vad fick ni till lunch? Oj, det blev visst många frågor!

  2. Dorinda – Ja det är full rulle. Tur att det bara är Lussekatt och jag i familjen. 😉 Du har nog skrivit kommentaren ungefär samtidigt som jag berättade om min friluftsdag i nästa blogginlägg… Ingen fara, fråga på, men just dessa har jag alltså redan skrivit. *L* 🙂
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.