Oj, oj, oj…

Hur kan det snurra så hääär??? Av bara lite chips och kaffe? Jag får återkomma nästa dag. Tjolahopp!

Anmaja

2 comments
  1. Hej och hå Snurrar det fortfarande ……..Mmmmm det måtte ha varit starkt kaffe och marinerade chips…..hihi Hoppas festen var trevlig Jag hann med en kortare sväng till IOGT igår innan plikten kallade mig till jobbet för nattens äventyr………suck vad trött jag var i morse Men nu ganska så utvilad Ska nog till Nybban ikväll där det är dans…..annars ser jag ingen anledning att åka dit…….fnissar
    Ser behagligt ut ute men har lite att sköta i hemmet. Hoppas snurrande har slutat annars finns ett namn för det du ådragit dig …du vet vad antar jag?? fniss igen Du får höra av dig om det inte ger med sig ………hihihi så får jag se vad jag kan råda dig till. Har du kollat in Lisens bilder från Italy?? Vill också åka gondol och bada………
    Ha det gott Kram fr Monika

  2. Monika – Något piggare. Har skrivit i korta drag vad jag gjort o inte gjort idag.
    Hastar därför vidare…
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.