Dålig dag

Känns inte som nån bra dag idag. Vaknade vid åtta, gick upp, det snurrade i huvet och jag gick o la mig igen och sov till över tio. Då gjorde jag ett nytt uppstigningsförsök som gick en liten aning bättre eftersom jag i alla fall stannade uppe. Nån frukost orkade jag inte göra och inte ducha eller nåt, drack bara en massa vatten. Jag tog tag i tyget till Emmas kjol. Det blev inte så bra som jag hoppades och när Emma kom in på eftermiddagen så ändrade vi på modellen och jag ska sy den färdig i morgon tänkte jag… Om jag är pigg då. *L*

Syrran o svågern tittade in en stund nyss och fikade, vi satt i trädgården eftersom Lena inte tål katter. De hade bullar med sig från Borgholm och vi satt och frös i solen. Fy katten vad kallt!! De hade varit på en ölandsrunda över dagen och ringde på förmiddagen för att höra om de fick titta in fem minuter. Som vanligt ingen planering, bara åka efter väder o vind och känsla o lust. Skönt.

Snart ska vi till Helen och Micke som har ”så kallad vinprovning”- hur nu det kommer att gå efter gårdagens festande. *L* Det är första gången hos Micke så det blir kul att se hur han bor. För övrigt tror jag att alla övriga kommer utom Annika och Reino. En kul grej att träffas under mycket ”lediga former”!

Festen med jobbet igår var verkligen trevlig, rolig och ett ösigt band spelade under kvällen då vi åt gott och hade några tävlingar. Nästan alla dansade och Göran klarade av att vara Isdansare med Tommys Inlines. Första gången han stod på några! Priser delades ut och alla var glada och nöjda vad det verkade. Folk troppade av då och då och vi var några som gjorde sällskap vid 12-tiden hemåt på cykel. Innan festen hade vi förfest hos Ulrika och hon bjöd på Chips gratinerade i ugn med goda tillbehör på som smakade mumsigt! !

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.